17.8 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι δύο μεγάλες απώλειες του Σασμού στον επίλογό του

Ειδήσεις Ελλάδα

Δύο ηθοποιοί οι οποίοι με τον τρόπο τους δημιούργησαν μία ιδιαίτερη σχέση με το κοινό, θα κάνουν τον δικό τους επίλογο στον Σασμό. 

Ο Σασμός θα ολοκληρώσει με έναν θεαματικό τρόπο την ιστορία του τη φετινή σεζόν. Τα πρώτα δείγματα αυτής της έντασης θα τα δούμε σταδιακά από την αρχή. Και μετά την πρεμιέρα το κοινό θα ξεκινήσει να μετρά απώλειες. Για όλα ευθύνεται ο Βασίλης Μπισμπίκης.

https://www.instagram.com/p/CwW-l6-Mi2H/Παύλος και γιαγιά Ειρήνη είναι τα «θύματα» μίας εκδίκησης

Τα γυρίσματα του Σασμού έχουν ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, με αρκετές διακοπές, λόγω και των επαγγελματικών θεατρικών υποχρεώσεων αρκετών ηθοποιών της σειράς. Σήμερα όμως και επίσημα είχαμε τις πρώτες φωτογραφίες από αυτά τα γυρίσματα, με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Στέλιο Μάινα, τον Γιώργο Γεροντιδάκη, τον Ορφέα Αυγουστίδη, τη Μαρία Τζομπανάκη και τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη. Στις φωτο που θα δεις υπάρχει και μία σημαντική λεπτομέρεια.

Αν είδες λοιπόν με προσοχή, ο Ανδρέας Βρουλάκης φτάνει στην Άνω Ποριά με τον ναυτικό σάκο του (πρώην καπετάνιος) αλλά και ζωσμένος με το όπλο του. Ενδεικτικό των άγριων διαθέσεων του.

Από τη στιγμή που εμφανίζεται στην οικογένεια, ξεκινούν και οι μεγάλες δυστυχίες για όλους. Ειδικά όταν μάθει πως ο Παύλος και ξάδελφός του, ετοιμάζει σασμό με την «απέναντι» οικογένεια των Σταματάκηδων. Από εκεί και πέρα ξεκινά μία άνευ προηγουμένου κόντρα με την οικογένειά του. Το αποκορύφωμα θα είναι όταν η ανιψιά του Αργυρώ αρραβωνιάζεται και επίσημα τον Αστέρη, με τις ευλογίες της Καλλιόπης.

Εδώ υπάρχει μία μικρή λεπτομέρεια. Θυμάσαι – αν είσαι φαν της σειράς – πως στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου τους είδαμε να παντρεύονται κρυφά. Τελικά θα αποδειχθεί ότι δεν έγινε ο γάμος;

https://www.instagram.com/p/Cuw5zD4rkij/

Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες ο Ανδρέας Βρουλάκης στρέφεται αρχικά κατά του Παύλου και μετά κατά της γιαγιάς Ειρήνης και της Μαρίνας.

Ο πρώτος θα είναι το θύμα, κυριολεκτικά. Όσο και η δεύτερη λόγω του σοκ. Αυτό σημαίνει πως κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν (αλλά όχι σύντομα) θα έχουμε και το φυσικό τέλος των ρόλων του Στέλιου Μάινα και της υπέροχης Όλγας Δαμάνη.

Δύο ηθοποιών που έδωσαν άλλο χαρακτήρα και ποιότητα στη σειρά.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό