16.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οι δύο ήττες δεν χαλάνε την γενική εικόνα | Superleague Interwetten & ΠΑΣ Γιάννινα

Ειδήσεις Ελλάδα

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει αυτά που έχουν πετύχει φέτος ο Αργύρης Γιαννίκης και οι παίκτες του. Όποιος το αρνείται απλά εθελοτυφλεί. Κι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να τους το στερήσει κανείς. Κι αν τολμήσεις να το αμφισβητήσεις θα είσαι, τουλάχιστον, ανόητος. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι αν επισημαίνεις τα όποια λάθη τους σε μετατρέπει σε μίζερο και μικρόψυχο. Η γυναίκα σου είναι πράγματι από τις καλύτερες μαγείρισσες που υπάρχουν. Τρως και γλείφεις τα δάχτυλά σου. Αν μια μέρα κάψει το φαγητό θα το φας χωρίς να πεις κουβέντα; Κι αν το πεις θα την προσβάλλεις; Όχι βέβαια. 

Κάπως έτσι είναι και ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Μια τρομερή πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με σπουδαίες νίκες που άλλες χρονιές δεν θα μπορούσε να τις φανταστεί καν (τρεις φορές μέσα σε 17 ημέρες πήρε το σκαλπ του Παναθηναϊκού, κέρδισε μέσα στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ), αλλά και θέματα κόντρα σε μικρομεσαίες ομάδες. 

Να μην γελιόμαστε, ο ΠΑΣ μπήκε στα play out έχοντας ουσιαστικά σώσει την παρτίδα της παραμονής. Το ζητούμενο για τους Ηπειρώτες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ήταν να βρει ένα κίνητρο κόντρα σε ομάδες που θα έπαιζαν για την ίδια τους την ύπαρξη (ΟΦΗ, Λαμία, Παναιατωλικός, ΑΕΛ), δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής να πάρουν αγωνιστικά λεπτά στα πόδια τους και να δείξουν αν αξίζουν να έρχουν μια θέση στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν. 

Για τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, η ατυχία (αν μπορεί να θεωρηθεί ατυχία) ήταν το γεγονός πως ο πρώτος ημιτελικός με τον Ολυμπιακό ήταν ανάμεσα στα δύο ματς με ΟΦΗ και Λαμία, δηλαδή με δύο ομάδες που καιγόντουσαν για βαθμούς. Στην Κρήτη η ομάδα το πάλεψε, προηγήθηκε με τον Παμλίδη, αλλά από ένα σημείο και μετά φάνηκε ότι το μυαλό των παικτών βρισκόταν στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή πληρώνοντας κλασικά για άλλη μια φορά τα ατομικά λάθη. 

Άδειος από την υπερπροσπάθεια του Κυπέλλου

Στο χθεσινό ματς με την Λαμία, ο ΠΑΣ είχε να αντιμετωπίσει εκτός από έναν πολύ καλό αντίπαλο ο οποίος έχει την τύχη να έχει στην άκρη του πάγκου έναν πολύ καλό προπονητή, και την κούραση τόσο σωματική όσο και ψυχική από την υπερπροσπάθεια της Τετάρτης κόντρα στους Πειραιώτες. 

Η Λαμία ήρθε αποφασισμένη να διεκδικήσει τη νίκη με πίεση από το πρώτο λεπτό ώστε ο ΠΑΣ να μην μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Το γκολ του Μπρένερ έδωσε την αίσθηση πως οι Ηπειρώτες θα μπορέσουν παρά την κούραση, να κάνουν την σωστή διαχείριση του υπέρ τους σκόρ. Η Λαμία όμως συνέχιζε στο ίδιο μοτίβο με την πίεσή της, και ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο όπου προσπάθησε να χτυπήσει κάθετα στην άμυνα του ΠΑΣ, το πέτυχε από μια στημένη φάση. Ο Τζανετόπουλος πρόλαβε τον Εραμούσπε και με κεφαλιά ισοφάρισε. 

Η είσοδος του Παμλίδη έδωσε φρεσκάδα και ζωντάνια στον «Άγιαξ» με το ματς πάντως να είναι ανοικτό με την μπάλα πάνω-κάτω. Τελικά η Λαμία ήταν αυτή που έφτασε στο γκολ της νίκης με τον Ντέλετιτς ο οποίος παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως επιθετικός αν και ακραίος, προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΣ.

Η ήττα αυτή δεν αλλάζει κάτι ως προς την βαθμολογική θέση του ΠΑΣ στο πρωτάθλημα. Η ομάδα αυτή έχει σωθεί και άνετα παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο. Και οι δύο σερί ήττες δεν αλλάζουν επουδενί την γενική εικόνα της ομάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος να είναι χαλαρή και αδιάφορη. Άλλωστε ο επαναληπτικός ημιτελικός με τον Ολυμπιακό αργεί ακόμα, κι επειδή στην Ελλάδα είμαστε και η λάσπη από τον κάθε αντίπαλο είναι το πρώτο πράγμα που μπορείς να περιμένεις σε αυτό το τοξικά δομημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, καλό είναι ο ΠΑΣ να δείξει το ανάλογο πρόσωπο με αυτό που έχει συνηθίσει τους οπαδούς του.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό