16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι δραματικές ώρες και η νευρικότητα του 18χρονου μετά τα επεισόδια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα σκηνικό νευρικότητας, «παγωμάρας», αγωνίας και φόβου φαίνεται να υπάρχει στις κινήσεις του 18χρονου που συνελήφθη για τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flash.gr, ο 18χρονος μετά τα επεισόδια όπου τραυματίστηκε ο 31χρονος άνδρας των ΜΑΤ, συναντήθηκε με τη 17χρονη φίλη του στην οποία εκμυστηρεύτηκε αρχικά ότι ήταν αγχωμένος και φοβόταν μήπως βρεθούν τα αποτυπώματά του σε καπνογόνο που είχε πιάσει νωρίτερα. Δεν είπε τίποτα όμως για τη φωτοβολίδα.

Όταν μερίδα οπαδών βγήκαν έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, ο 18χρονος τους ακολούθησε. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, ένα άτομο το οποίο είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έδωσε «πολεμοφόδια» και στη συνέχεια το «σύνθημα» για να επιτεθούν στις διμοιρίες των ΜΑΤ.

Ο 18χρονος, υποστήριξε στους αστυνομικούς, ότι θέλησε να ρίξει τη φωτοβολίδα στον αέρα, αλλά εκείνη χτύπησε στο έδαφος και στη συνέχεια τραυμάτισε τον αστυνομικό. Ο 18χρονος ξαναμπήκε στο γήπεδο και σύμφωνα με πληροφορίες μίλησε στον αδερφό του και στους φίλους του για τα επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη».

Ο συλληφθείς για τον τραυματισμό του αστυνομικού φαίνεται πως είχε μεγάλη νευρικότητα τις ώρες που ακολούθησαν. Αυτό πηγάζει από το ότι έσπευσε να αλλάξει αριθμό κινητού τηλεφώνου και e-mail, και να διαγράψει φωτογραφίες από λογαριασμό που έχει στα social media. Επιπλέον, στους αστυνομικούς, όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα, βρήκαν ρούχα που -όπως ίδιος είπε- τα φορούσε στο γήπεδο τη βραδιά των επεισοδίων και τα έπλυνε στη συνέχεια γιατί φοβήθηκε. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό