18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι δοκιμές δείχνουν ότι όντως μειώνει πολύ την θερμοκρασία

Ειδήσεις Ελλάδα

Από εχτές έχει ξεκινήσει η διανομή του iOS 17.0.3 για iPhone XR ή μεταγενέστερα μοντέλα, το οποίο μεταξύ άλλων επιδιορθώνει το πρόβλημα με την υπερθέρμανση των iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Η ιστοσελίδα ZDNet πραγματοποίησε μετρήσεις για να ελέγξει εάν όντως έχει λυθεί το πρόβλημα και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι έχει διορθωθεί η κατάσταση.

Συγκεκριμένα, ο Jason Hiner είχε παρατηρήσει το φαινόμενο υπερθέρμανσης στα δύο μοντέλα που έχει στην κατοχή του και χρησιμοποίησε μια θερμική κάμερα πριν και μετά την εγκατάσταση του iOS 17.0.3. Η μέτρηση πριν το update στο iPhone 15 Pro Max έδειξε θερμοκρασία 41.2°C, ενώ μετά το update η μέγιστη θερμοκρασία έφτασε μόλις στους 34.3°C και σε γενικές γραμμές κινήθηκε μεταξύ 26.7°C και 32.2ºC.

Εξάλλου, η ιστοσελίδα Apple Insider έλεγξε αν υπάρχει κάποια υποβάθμιση στην απόδοση του επεξεργαστή A17 Pro με την εγκατάσταση του iOS 17.0.3. Στα benchmarks που έτρεξε πριν και μετά το update, τα νούμερα παρέμειναν ίδια, άρα επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της Apple ότι δεν ευθύνεται ο επεξεργαστής για την υπερθέρμανση.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό