18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι Γουόριορς πήγαν για το deal της χρονιάς με Λεμπρόν, αλλά… έφαγαν πόρτα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποτέλεσε… διακαή πόθο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στην Trade Deadline, ωστόσο το deal της χρονιάς δεν πραγματοποιήθηκε και η ομάδα του Στεφ Κάρι έμεινε με το… όνειρο, πως οι δυο τους θα μπορούσαν να συνυπάρξουν σε μία ομάδα.

Αυτό αναφέρει το ESPN, το οποίο αποκάλυψε μία προσπάθεια της τελευταίας στιγμής από τον ιδιοκτήτη των Γουόριορς, Τζο Λακόμπ, ο οποίος ήρθε σε επαφή με την Τζίνι Μπανς των Λέικερς. Εκείνη, όμως, ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να συμβεί κάτι τέτοιο και αμέσως μίλησε με τον «Βασιλιά» για να κατανοήσει και τα δικά του «θέλω».

Ο Λεμπρόν Τζέιμς ξεκαθάρισε πως είναι ικανοποιημένος στους Λέικερς και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει, παρά το… ψηστήρι από τον Ντρέιμοντ Γκριν. Κάπως έτσι, η κουβέντα έκλεισε κάπου εκεί, δίχως όμως να έχει ολοκληρωθεί… οριστικά. Κι αυτό διότι εκκρεμεί στην όλη υπόθεση μία πολύ σημαντική λεπτομέρεια.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει το δικαίωμα να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από τους Λος Άντζελες Λέικερς και έχει τη δυνατότητα – εφόσον το επιθυμεί – να αποχωρήσει και να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του. Συνεπώς, πρέπει να θεωρείται αρκετά πιθανό πως οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς θα… αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους για τον «Βασιλιά». Άλλωστε, τι ονειρικό δίδυμο θα αποτελούσε μαζί με τον Στεφ Κάρι…

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό