22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι γιατροί του Πάμπλο Λάσο εκθέτουν τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ειδήσεις Ελλάδα

Η απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να διακόψει τη συνεργασία με τον Πάμπλο Λάσο, επικαλούμενη ιατρικούς λόγους, δεν άρεσε καθόλου στον Ισπανό προπονητή, ο οποίος φρόντισε να εκθέσει τη «Βασίλισσα».

Ο 54χρονος Βάσκος τεχνικός με ανάρτηση στο Twitter σήμερα (5/7) διευκρίνισε πως είναι σε θέση να προπονήσει οποιονδήποτε σύλλογο, έχοντας την πλήρη διαβεβαίωση των γιατρών του.

«Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ με όλους ότι έχω πλήρη και σαφή επιβεβαίωση από τους γιατρούς μου ότι μπορώ να προπονήσω επαγγελματικά οποιονδήποτε σύλλογο.

Και είμαι επίσης χαρούμενος για όλες τις εκδηλώσεις προσοχής, στοργής και αγάπης προς το πρόσωπό μου από χθες. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα ανταποκριθώ στο ενδιαφέρον καθενός και καθεμιάς προσωπικά. Μια μεγάλη αγκαλιά», έγραψε.

Ο Λάσο είχε υποστεί έμφραγμα του μυοκαρδίου στις 5 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Σάνιτας Λα Μοραλέχα, όπου υποβλήθηκε σε καθετηριασμό.

Τότε, ο βοηθός του, Τσους Ματέο ανέλαβε προσωρινά την τεχνική ηγεσία, καθοδηγώντας την ομάδα στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος και η διοίκηση αποφάσισε να τον διατηρήσει στη θέση του πρώτου προπονητή, με δύο χρόνια συμβόλαιο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό