22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οι «βολές» Κασσελάκη για τους 500.000 εργάτες και η διάψευση από το Πακιστάν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε «πυρά» κατά του Άδωνι Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον υπουργό Εργασίας για «αναξιοπιστία» με αφορμή το μεταναστευτικό. 

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν περί συμφωνίας με την Ελλάδα για εργατικό δυναμικό 500.000 εργατών, σε ανάρτησή του αναφέρει: «Επειδή μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ζητώ απευθείας από τον πρωθυπουργό δύο πράγματα:

Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίσημη ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν.Να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό».

Η «απάντηση» Γεωργιάδη μέσω… retweet!

Με αφορμή την ανάρτηση Κασσελάκη καθώς και τις πληροφορίες που παρουσιάζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη να έχει συνάψει συμφωνία με τον ειδικό σύμβουλο του πρωθυπουργού του Πακιστάν για θέματα Εργασίας, Jawad Sohrab, για τη μετάκληση 500.000 εργατών από το Πακιστάν στην Ελλάδα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης έκανε ένα retweet με τη διευκρινιστική ανάρτηση που έκανε ο Πακιστανός αξιωματούχος νωρίτερα σήμερα, αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Ειδικότερα, o κ. Jawad Sohrab ανέφερε: «Δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία, ούτε καν μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Πακιστάν για τη συμμετοχή οποιουδήποτε Πακιστανού μετανάστη εργάτη στην ελληνική κατασκευαστική βιομηχανία. Ο @AdonisGeorgiadi και εγώ, διερευνήσαμε την πιθανότητα μελλοντικής συνεργασίας. Προσωπικά, έχω εντυπωσιαστεί από την ακεραιότητα, τον πατριωτισμό και την ευφυία του να διερευνήσει νέες δυνατότητες για τη χώρα του».

CLARIFICATION-There is no official agreement nor even an understanding between Greece & Pakistan for any Pakistani migrant worker(s) participation in Greek construction industry. @AdonisGeorgiadi & I had explored the possibility of future collaboration. On a personal note, I was…

— Jawad Sohrab (@JawadSohrab) December 20, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό