18.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι… ασυνήθιστα «θερμές» ευχές της Λινού στον Άδωνι Γεωργιάδη

Ειδήσεις Ελλάδα

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ευχήθηκε στον νέο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ανάληψη του χαρτοφυλακίου του υπουργείου, η γιατρός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αθηνά Λινού.

Επεφύλαξε πολύ θερμά λόγια για τον κ. Γεωργιάδη, κάτι που σίγουρα δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά στην ελληνική πολιτική σκηνή. 

Ειδικότερα, στην Ολομέλεια της Βουλής και ενώ ο υπουργός απαντούσε σε επίκαιρες ερωτήσεις, όταν πήρε το λόγο η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είπε:

«Kύριε υπουργέ χαίρομαι που είστε παρών για να συζητήσουμε αυτή την ερώτηση και εύχομαι να είναι πολύ επιτυχής, όπως είναι πάντα βέβαια η θητεία σας στο υπουργείο Υγείας. Μια παράκληση, να θέσετε σε υψηλή προτεραιότητα τα θέματα της πρόληψης».

Παραίτηση Λινού από τη θέση του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιανουαρίου και την ώρα που η κυβέρνηση άνοιγε και επισήμως το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων, η κ. Λινού αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε από τη θέση του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στον Real FM, τόνισε πως θα συνεχίσει να ασχολείται με τα θέματα της παιδείας, ωστόσο υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στις οποίες πρέπει να ανταποκριθεί και ο χρόνος δεν έβγαινε, όπως χαρακτηριστικά είπε.

Διευκρίνισε, μάλιστα, πως δεν υπάρχουν πολιτικοί λόγοι πίσω από την παραίτησή της, ούτε σχετίζεται με το θέμα των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Εντύπωση πάντως είχε προκαλέσει το γεγονός πως ενώ η κ. Λινού, δήλωσε πως είχε εδώ και εβδομάδας, εντούτοις από την Κουμουνδούρου δεν υπήρχε καμία επίσημη ενημέρωση. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό