20.2 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Ειδήσεις Ελλάδα

Κλήρωσε σήμερα το μεσημέρι για τις ελληνικές ομάδες στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της περιόδου 2021-22.

Στους Άνδρες, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Μπρτσκο (Βοσνία) στα προκριματικά του Champions League.

Αν προκριθεί θα παίξει με το νικητή της αναμέτρησης Γκρατς (Αυστρία)-Κομάρνο (Σλοβακία), ενώ με νέα πρόκριση θα αντιμετωπίσει το νικητή που θα προκύψει από τα ζευγάρια Λας Πάλμας (Ισπανία)-Πάζαρτζικ (Βουλγαρία)/Πολόνια (Αγγλία)-Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία).

Για την ίδια διοργάνωση, στις Γυναίκες, η πειραϊκή ομάδα θα αντιμετωπίσει την Αστερίξ (Βέλγιο) κι αν προκριθεί θα συναντήσει τη Μινσκ (Λευκορωσία).

Για το CEV Cup Ανδρών, ο Φοίνικας Σύρου θα παίξει με τον ηττημένο του ζευγαριού Μπούντβα (Μαυροβούνιο)-Μλάντοστ (Κροατία), ενώ στην αντίστοιχη διοργάνωση των Γυναικών ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον ηττημένο του Τσάμπιονς Λιγκ (3-4) και ο ΑΟ Θήρας με την Ούγκεντεμ (Βέλγιο).

Στους Άνδρες και στο πλαίσιο του Challenge Cup, ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Μίντελφαρτ (Δανία) και ο Παναθηναϊκός με τον ηττημένο του ζευγαριού Πάρνου (Εσθονία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ).

Στο Challenge Cup Γυναικών, η Θέτις Βούλας θα αντιμετωπίσει την Μπρατισλάβα (Σλοβακία)και ο Παναθηναϊκός τη νικήτρια του ζεύγους Σάουφχαζεν(Ελβετία)-Οστράβα (Τσεχία).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό