20.2 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Οι Αλκυονίδες συνεχίζονται την Τρίτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Την Τρίτη, ο καιρός σε όλη τη χώρα θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις, κατά τόπους και κατά διαστήματα πυκνότερες, στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωί και το βράδυ κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια πελάγη από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι-νοτιοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 18 με 20 βαθμούς και τοπικά 21 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 και τοπικά 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 και τοπικά 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 3 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό