18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οι αγώνες του Champions League κρίνονται σε αγώνα δρόμου με… μπίλιες

Ειδήσεις Ελλάδα

Viral έχει γίνει το βίντεο που κυκλοφορεί στο instagram από τον επίσημο λογαριασμό της διάσημης ιστοσελίδας Βleacher Report Football, η οποία έχει μετατρέψει τις κορυφαίες ομάδες του Champions League σε μπίλιες, δίνοντας τα… ακριβή προγνωστικά.

Από το ποδόσφαιρο κοντράρονται στις μπίλιες, οι ελίτ ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στο παρακάτω βίντεο, βλέπουμε τα ζευγάρια των «16»: Πόρτο – Άρσεναλ, Νάπολι – Μπαρτσελόνα, Ίντερ – Ατλέτικο και Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ να βγάζουν τις… μπίλιες τους στο «τερέν» του παιχνιδιού και ο πρώτος που θα καταφέρει να φτάσει στο τερματισμό να παίρνει το… ματς!

Το ζευγάρι Νάπολι – Μπαρτσελόνα θα πάει χέρι χέρι με τους Ναπολιτάνους να καταφέρνουν να… κλέβουν την νίκη στο τέλος από τους Μπλαουγκράνα.

Όσον αναφορά τα «αποτελέσματα», η Πόρτο θα φτάσει πολύ κοντά στην νίκη αλλά στο… νήμα η Άρσεναλ θα καταφέρει να την κερδίσει αφού ο τερματοφύλακας, αποκρούει την μπίλια της Πόρτο, τι και αν εκείνη έφτασε πρώτη, με τους «κανονιέρηδες» που έρχονται στη συνέχεια να καταφέρνουν να «παίρνουν» την νίκη.

Ίντερ – Ατλέτικο Μαδρίτης τώρα, οι δύο θα περάσουν από πολλά… εμπόδια, αλλά κάπως θα ανταμειφθούν αφού με ένα περίεργο τρόπο «μπήκαν» και οι δύο στο τέρμα. Η αλήθεια είναι ότι οι «Νερατζούρι» σε κλάσματα δευτερολέπτου φάνηκαν να παίρνουν την πρωτιά, δεν είμαστε σίγουροι κιόλας!

Τελευταίο ζευγάρι για τα προγνωστικά Αϊντχόφεν – Ντόρτμουντ. Το «παιχνίδι» ήταν όλο… φωτιά με τους Ολλανδούς να κάνουν πάταγο και να αφήνουν «έτη φωτός» πίσω τους την μπίλια των Γερμανών. Κατ’ εμάς ξεκάθαρη νίκη, αφού είμαστε ήδη… ψημένοι να παίξουμε όλα τα αποτελέσματα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό