22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Δεν συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται μαμά και μπαμπά

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Οικονομόπουλος για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια: Δεν συμφωνώ, ένα παιδί χρειάζεται μαμά και μπαμπά

Ο Νίκος Οικονομόπουλος παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Πρωινό» οπου μίλησε για την καριέρα του, την πίστη του, τη σχέση του με τον Θεό, αλλά και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πάρα πολύ και αυτό δεν αλλάζει με ένα τραγούδι το οποίο δεν μιλάει στην ουσία γι’ αυτό το πράγμα» είπε αρχικά για το τραγούδι του «Έκπτωτος άγγελος» και τη σύνδεση που έχουν κάνει κάποιοι με τον Σατανά.

Για το θέμα της πίστης ο Νίκος Οικονομόπουλος ανέφερε: «Δεν ξέρω, έτσι γεννήθηκα. Ίσως να παίζει και έναν σημαντικό ρόλο το ότι όταν ήμουν μικρό παιδί, δεν ήταν και πολύ εύκολα τα χρόνια. Δεν θέλω να πω ότι μου έλειψε το φαγητό, από μια φτωχή οικογένεια, δεν έζησα και τα καλύτερα χρόνια, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί νομίζω ότι δεν είναι και σωστό. Δεν στέκομαι όμως εκεί, στέκομαι ότι η πίστη πάντα υπήρχε μέσα μου, πάντα αγαπούσα τον Χριστό, θυμάμαι πάντα μιλούσα στον Χριστό, είτε σε μια εικόνα που μου δημιουργούσε αυτό το συναίσθημα, είτε με την προσευχή. Χωρίς πίστη, χωρίς Θεό δεν….

Δες την συνέχεια εδώ….

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- screen/ Το Πρωινό

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό