16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οζέγκοβιτς λίρα… εκατό για την Κηφισία, νέα ανατροπή στην Τρίπολη

Ειδήσεις Ελλάδα

Μεγάλη ανατροπή της Κηφισιάς απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (2-1) με πρωταγωνιστή τον Όγκνιέν Οζέγκοβιτς, για την 3η αγωνιστική των playouts, της Super League, που σκόραρε δις και έδωσε βαθμολογική «ανάσα» στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου.

Κοιτώντας το πρώτο μέρος, κάποιος, θα υπέθετε πως ο Αστέρας ήταν η ομάδα που «καιγόταν» για τη νίκη. Εκρηκτικό ξεκίνημα απ’ τους γηπεδούχος με τρομερό σουτ του Μιριτέλο, που νίκησε τον Αναγνωστόπουλο (3′), πετυχαίνοντας το 13ο τέρμα του στην φετινή Super League και έδωσε το προβάδισμα για τους Αρκάδες.

Eurokinissi

Άγνωστο το δεύτερο ημίχρονο. Φουλ ρυθμός και η Κηφισιά απείλησε στο 55ο λεπτό με μακρινό σουτ του Σολόα, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Τσιφτσής. Στο 66′ ήρθε η στιγμή του Οζέγκοβιτς. Ο Μιλίτσεβιτς, που είχε περάσει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, έβγαλε σέντρα ακριβείας και με σουτ εξ επαφής ο Σέρβος έφερε το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία.

Eurokinissi

Η απόλυτη ανατροπή ήρθε για τους φιλοξενούμενους μετά από τέσσερα λεπτά. Ο Ματέους ξέφυγε απ’ τον Καστάνο, με τον δεύτερο να τον ανατρέπει και να κερδίζει πέναλτι. Εκτελεστής ο Οζέγκοβιτς, που έκανε δύο τα τέρματά του (15 συνολικά) και έφερε «τούμπα» το παιχνίδι (70′). Οι Αρκάδες κέρδισαν, στην επόμενη φάση, πέναλτι (73′), αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

InTime

Στην 6η θέση ανέβηκε η Κηφισιά, με την 5η νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας 25 βαθμούς, ένα παραπάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού και τον Παναιτωλικό. Το 0/3 έκανε ο Αστέρας Τρίπολης, στα playouts, παραμένοντας ισόβαθμος, αλλά δεύτερος, με τον Πανσερραϊκό, δύο βαθμούς πίσω απ’ τον πρώτο Ατρόμητο.

Ενδεκάδες:Αστέρας Τρίπολης (Μ.Ράσταβατς, 4-2-3-1): Τσιφτσής – Λύρατζης, Ατιένθα, Καστάνο, Άλβαρες – Γιαμπλόνσκι (83′ Mάντζης), Μουνάφο (13′ Aλάγκμπε) – Χεσκ (72′ Παλάσιος), Μπαρτόλο, Καλτσάς (83′ Ζουγλής) – ΜιριτέλοΚηφισιά (Κ.Μπράτσος, 4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος – Σολόα, Τσάπαν (81′ Τσάπαν), Τεϊσέιρα (29′ Bαφέας), Πάρας (52′ Μιλίτσεβιτς) – Σνάιντερλεν, Τσανάτζια – Μπιφουμά (80′ Μενέντες), Ματέους, Πρίτσας – Οζέγκοβιτς 

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Playouts:Σάββατο (06/04):Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 1-1 (90+4′ Τζοβάρας – 19′ Άλεκσιτς)Αστέρας Τρίπολης – Κηφισιά 1-2 (3′ Μιριτέλο – 66′ & 70′ Οζέγκοβιτς)Παναιτωλικός – Βόλος 0-1 (29′ Ασεχνούν)20:00, ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα (Cosmote Sport 1 HD)

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το Sofascore

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό