17 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Οδύνη στο τελευταίο αντίο της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της Μαρίας Καρνέση και του Αντώνη Βλασσάκη στο κοιμητήριο Βούλας. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο. 

«Ατέρμων πλεύση η ζωή. Είθε η μετάβαση να είναι ομαλή. Σε αγαπώ» έγραφε ένα από τα στεφάνια που είχαν φτάσει στο νεκροταφείο.

Η Μαρία Καρνέση και ο Αντώνης Βλασάκης, ήταν δυο από τα τρία θύματα του 78χρονου Αιγύπτιου, που μπήκε το πρωί της Δευτέρας, 12 Φεβρουαρίου, στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και τους πυροβόλησε.

Η κοινή δήλωση της οικογένειας Καρνέση: «Σεβαστείτε το πένθος μας»

Λίγες ώρες νωρίτερα, έκκληση προς κάθε κατεύθυνση για σεβασμό στο πένθος της οικογένειάς τους απηύθυναν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση με κοινή δήλωσή τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρουν τα εξής:

«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον. Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας. Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.

Καπτα-Σπύρος Καρνέσης – Δέσποινα Καρνέση»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό