15 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οδηγός ενός Mitsubishi Galant κυνηγά ένα Tesla Model X για να ζητήσει τα “ρέστα” και τρακάρουν

Ειδήσεις Ελλάδα

Το περιστατικό συνέβη σε έναν δρόμο κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας, στο Auckland, όταν ένα μαύρο Mitsubishi Galant κυνηγούσε για αρκετά χιλιόμετρα ένα ασημί Tesla Model X, και τελικά τράκαραν μεταξύ τους.
Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός του ιαπωνικού αυτοκινήτου για κάποιο λόγο, εμφανίζεται αναστατωμένος από την προσπέραση που του έκανε ο οδηγός του ηλεκτρικού SUV, και ξεκίνησε αμέσως να κυνηγά το Tesla. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, ο οδηγός του Galant συνέχισε να “κλείνει” το Model Χ για αρκετά χιλιόμετρα πριν τελικά το προσπεράσει, όπου μπήκε απότομα μπροστά του και πάτησε τα φρένα.

Ο οδηγός του Tesla κατάφερε να αποφύγει το Mitsubishi, και απομακρύνθηκε γρήγορα. Το κυνηγητό, όμως, δεν τελείωσε εκεί, με τον οδηγό του ιαπωνικού αυτοκινήτου να επιμένει. Το αποτέλεσμα τελικά ήταν να τρακάρουν μεταξύ τους, με τις ζημιές του Model X να κοστολογούνται περίπου στα €39.000.
Ο οδηγός του Galant προσπάθησε να ρίξει τις ευθύνες στον οδηγό του Tesla, αλλά -για κακή του τύχη- οι κάμερες του Sentry mode κατέγραψαν όλη τη “δράση” και η αστυνομία τον συνέλαβε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό