20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Οδηγεί την Pagani των 2 εκατ. στην πλημμύρα! ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε πείσμα των βροχοπτώσεων ρεκόρ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ένας τολμηρός οδηγός οδήγησε την Pagani Utopia των 2 εκατομμυρίων ευρώ στους πλημμυρισμένους δρόμους του Ντουμπάι.

Ενώ τα περισσότερα οχήματα τέτοιας αξίας προστατεύονται σε γκαράζ, αυτό το hypercar αποδείχθηκε ότι δεν είναι ένα απλό κομμάτι για «μούρη», αλλά βγήκε στους γεμάτους νερά δρόμους.

Αρχικά επιφυλακτικός, ο οδηγός δίστασε πριν βουτήξει στο νερό. Ήταν ένα μεγάλο ρίσκο, λαμβάνοντας υπόψη το ενδεχόμενο δαπανηρών επισκευών σε περίπτωση που κάτι πήγαινε στραβά.

Σε αντίθεση με ένα Nissan Patrol που διέσχισε αβίαστα τις πλημμύρες, η χαμηλή Utopia αντιμετώπισε προκλήσεις λόγω της ελάχιστης απόστασης από το έδαφος και του σχεδιασμού του που αγκαλιάζει τον δρόμο.

Το θέαμα της Utopia να βαδίζει μέσα στους πλημμυρισμένους δρόμους του Ντουμπάι είναι σπάνιο, δεδομένης της περιορισμένης παραγωγής της Pagani σε μόλις 99 μονάδες, κάθε μία από τις οποίες τροφοδοτείται από έναν ισχυρό twin-turbo 6,0-λίτρων AMG V-12 κινητήρα που αποδίδει 864 ίππους.

Ενώ κάποιοι επικροτούν την τόλμη του οδηγού, άλλοι θεωρούν ότι έκανε μεγάλη ανοησία  να υποβάλει ένα τόσο πολύτιμο μηχάνημα σε αυτές τις συνθήκες. Εσείς τι λέτε;

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό