19.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Οδηγίες κομμωτηρίου: Τρεις τρόποι για να καλύψουμε τη ρίζα με αξεσουάρ [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Οδηγίες κομμωτηρίου: Δείτε σχετικό βίντεο με τρεις αντικείμενα προκειμένου να καλύψετε τη ρίζα με αξεσουάρ.

Οδηγίες κομμωτηρίου: Τα κομμωτήρια παραμένουν κλειστά, ωστόσο υπάρχουν λύσεις για να λαμβάνετε χρήσιμες πληροφορίες. Μια από αυτές προσφέρει και το κομμωτήριο Talkin’ Heads, μέσω ενός βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλησε να δώσει χρήσιμες συμβουλές για να μπορέσετε να καλύψετε τη ρίζα του μαλλιού σας με τρία διαφορετικά αξεσουάρ. Υπενθυμίζεται το βίντεο σχετικά με χρήσιμες πληροφορίες για να είστε περιποιημένες την περίοδο που… τα κομμωτήρια είναι κλειστά.

Αναλυτικά: Τρεις τρόποι για να καλύψετε τη ρίζα χρησιμοποιώντας κάποιο αξεσουάρ.

Μαζεύουμε τα μαλλιά ένα χαλαρό κότσο, παίρνουμε ένα μακρύ φουλάρι και το τοποθετούμε στο πίσω μέρος του αυχένα. Δένουμε τις 2 άκρες μπροστά στο μέτωπο. Tip: Προσέξτε να είναι ίσες και οι δύο πλευρές. Τις αντιστρέφουμε μεταξύ τους ώστε να δημιουργηθεί ένας μικρός κόμπος. Μαζεύουμε τις άκρες που περισσεύουν μέσα στο φουλάρι. Οι προχωρημένες μπορούν να βάλουν και σκουλαρίκια!
Παίρνουμε μια λεπτή κορδέλα και την τοποθετούμε περιμετρικά στο μέτωπο δένοντας τη στο πίσω μέρος του αυχένα. Παίρνουμε τη δεύτερη κορδέλα και την τοποθετούμε πάνω από εκείνη που έχουμε ήδη βάλει. Οι προχωρημένες μπορούν να βάλουν και κραγιόν. 
Χτενίζουμε τα μαλλιά μας προς τα πίσω με τα δάχτυλα μας. Τοποθετούμε το μαντήλι στο κεφάλι μας έτσι ώστε να καλύψει το μισό μέρος του κεφαλιού. Το δένουμε πίσω, περίπου στη μέση του κεφαλιού. Παίρνουμε τις άκρες και τις δένουμε στο μέτωπο και αυτές που περισσεύουν τις μαζεύουμε μέσα στο μαντήλι.

Δείτε σε σχετικό βίντεο τις οδηγίες:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό