20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ξύλινο εσωτερικό για τη Mercedes-AMG G63 από την Carlex Design

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα μοντέλα της Mercedes-AMG συνδυάζουν την πολυτέλεια και την απόδοση της Mercedes σε ένα πακέτο. Υπάρχουν αναβαθμισμένα υλικά, άφθονη ισχύς κάτω από το καπό, αλλά η Carlex Design είναι ένα βήμα μπροστά με ακόμη πιο πλούσια υλικά.

Η τελευταία προσφορά της εταιρείας είναι η AMG G63 με θέμα τη θάλασσα. Ονομάζεται G-Yachting Limited Edition και σύμφωνα με την εταιρεία δημιουργήθηκε για “τους λάτρεις της πολυτέλειας και του θαλάσσιου στυλ”.

Η Carlex αποκάλυψε το μοντέλο στο Facebook, κυκλοφόρησε πολλές εικόνες από το δίχρωμο, ασημί εξωτερικό, το οποίο δεν είναι υπερβολικό. Με τις ζάντες των 22 ιντσών η G63 είναι πιο επιβλητική από ποτέ, το εσωτερικό της Carlex λάμπει κυριολεκτικά.

Στο εσωτερικό, διατίθενται δύο χρωματικά σχήματα. Το ένα είναι φωτεινό ασπρόμαυρο με ανοιχτόχρωμο ξύλο σε όλο το μήκος του. Τα καθίσματα, το headliner και η κεντρική κονσόλα είναι όλα λευκά με ένα ασημί/γκρίζο ταμπλό. Υπάρχουν πινελιές ανοιχτόχρωμου ξύλου στο τιμόνι και τα πάνελ των θυρών. Το δεύτερο έχει πιο σκούρα υλικά με βαθιά, πλούσια καφέ χρώματα.

Η Carlex δεν ανακοίνωσε την τιμή του νέου πακέτου, πιστεύω ότι θα είναι απαγορευτική για πάρα πολλούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό