17 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξυλοδαρμός δημοτικού συμβούλου από μασκοφόρο συνεργάτη του Μπέου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας με θύμα τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Βόλου Κωνσταντίνο Γαργαλά, κατήγγειλε το ΚΚΕ κάνοντας λόγο για «τραμπούκικη επίθεση μασκοφόρου εκλεγμένου με τη Δημοτική αρχή Μπέου». 

«Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι η μαφιόζικη επίθεση πραγματοποιήθηκε μόλις δυο μέρες μετά την παρέμβαση του Κώστα Γαργάλα στη συγκέντρωση του ΚΚΕ στη Λάρισα, με τη συμμετοχή φορέων και της Μαγνησίας, όπου κατήγγειλε τη δράση ενός “κουβαριού συμφερόντων” που λυμαίνονται την πόλη του Βόλου» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Περισσός και προσθέτει: 

«Οι τραμπουκισμοί και οι μαφιόζικες επιθέσεις δεν τρομοκρατούν το ΚΚΕ, τα μέλη και τους φίλους του, αντίθετα επιβεβαιώνουν την ορθότητα της δράσης και των αποκαλύψεών του». 

Την επίθεση καταδίκασε και το ΜέΡΑ 25 το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του θύματος της επίθεσης Κωνσταντίνου Γαργαλά. 

«Ο δημοτικός σύμβουλος του Αχιλλέα Μπέου, Βασίλης Ζαχείλας, μπήκε μασκοφόρος σήμερα νωρίς το πρωί στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Βόλου και ξυλοκόπησε τον δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης Κώστα Γαργάλα εν ψυχρώ, με γροθιές στο πρόσωπο. Συνάδελφοι του κου Γαργάλα ακινητοποίησαν τον μασκοφόρο δημοτικό σύμβουλο του Μπέου και του αφαίρεσαν τη μάσκα, διαπιστώνοντας την ταυτότητά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΜέΡΑ 25. 

Αχιλλέας Μπέος: «Θλιβερό επεισόδιο, το καταδικάζω κατηγορηματικά» 

Την επίθεση καταδίκασε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ο οποίος όπως υποστηρίζει ενημερώθηκε από συνεργάτες του για το περιστατικό ενώ βρισκόταν εκτός Βόλου. 

Ενημερώθηκα από συνεργάτες μου για το θλιβερό επεισόδιο σε βάρος δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ (Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου και φυσικά το καταδικάζω τόσο εγώ όσο και η δημοτική μας ομάδα κατηγορηματικά. Μόλις επιστρέψω και ενημερωθώ αναλυτικά θα επιληφθώ άμεσα και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις που θα κριθούν αναγκαίες» αναφέρει ο κ. Μπέος. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό