18.8 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ξιφασκία: Πρόωρος αποκλεισμός για Γεωργιάδου και Γκουντούρα στην Ορλεάνη

Ειδήσεις Ελλάδα

Χωρίς να κάνουν τους αγώνες που θα ήθελαν ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους στην Ορλεάνη οι πρωταθλήτριες της ξιφασκίας, Δέσποινα Γεωργιάδου και Δώρα Γκουντούρα.

Στο γκραν πρι σπάθης γυναικών αγωνίστηκαν οι δύο πρωταθλήτριες της ξιφασκίας, Δέσποινα Γεωργιάδου και Δώρα Γκουντούρα, στην Ορλεάνη χωρίς όμως να καταφέρνουν να κάνουν τους αγώνες που θα ήθελαν.

H Δέσποινα Γεωργιάδου ξεκίνησε με νίκη με 15-11 κόντρα στην Ισπανίδα Έλενα Ερνάντεθ όμως στη μάχη για την είσοδο στις 16 καλύτερες της διοργάνωσης ηττήθηκε από την Τουρκάλα Ντενίζ Σελίν Ουνλουντάγκ (No120) με 15-12 και ολοκλήρωσε την παρουσία της με τη 18η θέση.

H Δώρα Γκουντούρα, που είναι αθλήτρια Team Future της bwin, στην πρώτη της αναμέτρηση στην πίστα ηττήθηκε με 15-6 από την Ουγγαρέζα Ρενάτα Κατόνα (No95) και ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με την 33η θέση.

Χθες, Παρασκευή 8/11, η Μαρίνα Παΐζη ήταν αυτή που ανοιξε την αυλαία για τα ελληνικά χρώματα. Σημείωσε 2 νίκες και 4 ήττες στην πουλ, το σκορ της όμως δεν ήταν αρκετό για να της δώσει την πρόκριση για τα παιχνίδια νοκ-άουτ του προκριματικού γύρου. Η Ελληνίδα κατέκτησε την 149η θέση ανάμεσα σε 183 αθλήτριες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό