23.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξεσπά η σύζυγος Γιοκαρίνη: «Κάνατε την τρίχα τριχιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Για υπερβολές που ακούστηκαν από τα ΜΜΕ όσον αφορά τη σύλληψη του Γιάννη Γιοκαρίνη για ενδοοικογενειακή βία, έκανε λόγο η σύζυγός του, Σοφία Μιχαλοπούλου, σε δηλώσεις της στην εκπομπή Tlive στον ALPHA. 

«Έγινε η τρίχα τριχιά. Τηλεφώνησα στην Αστυνομία απλώς για να του κάνουν μια σύσταση γιατί είχαν ανέβει τα ντεσιμπέλ», είπε η γυναίκα του τραγουδιστή, δείχνοντας μάλιστα το λαιμό της στην κάμερα, για να αποδείξει ότι δεν έχει σημάδια.

«Προσπαθούν να του φορτώσουν του Χριστού τα Πάθη, για όνομα του Θεού. Τίποτα δεν έγινε», πρόσθεσε η κ. Μιχαλοπούλου. «Επειδή γίνονται όλες αυτές οι γυναικοκτονίες και έχει αλλάξει ο νόμος, μου είπαν πως είναι αυτεπάγγελτο και γι’ αυτό τραβηχτήκαμε και τραβιόμαστε μέχρι τώρα. Ήταν ένας διαπληκτισμός, όπως συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, στο σπίτι μας. Κάλεσα την Αστυνομία επειδή τρόμαξα», τόνισε. 

«Αν ήταν κάτι σοβαρό, θα είχα μιλήσει εγώ η ίδια πιο σοβαρά. Δεν είναι σοβαρό το θέμα για να κάνουμε τόσο μεγάλη συζήτηση από το τίποτα, επειδή ο Γιάννης είναι γνωστός», συνέχισε. 

«Έχω βιώσει άσχημα πράγματα στο παρελθόν λόγω της εξάρτησης του Γιάννη»

Η σύζυγος του καλλιτέχνη αναφέρθηκε και στη μάχη του Γιάννη Γιοκαρίνη για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ και τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει ως ζευγάρι. «Έχοντας περάσει όλα αυτά τόσα χρόνια με έναν άνθρωπο που δεν μπορούσε να ελέγξει το μυαλό του λόγω της εξάρτησής του, τα όριά μου πλέον είναι μηδαμινά και το παραμικρό θα μπορούσε να με ενοχλήσει. Άλλα δεν έγινε αυτό το κακό που έχει βγει προς τα έξω».

Η κ. Μιχαλοπούλου θέλησε, πάντως, να εξάρει τα πολύ γρήγορα αντανακλαστικά των αστυνομικών, που έφτασαν άμεσα στην οικία του ζευγαριού, αμέσως μετά το τηλεφώνημα.   

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό