17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξεσπά η Πέμυ Ζούνη για το πρόωρο τέλος του «Έρωτα φυγά»: «Είναι χυδαιότητες να λένε ότι κόβεται γιατί δήθεν αποχωρώ εγώ και ο Ζαλμάς»

Ειδήσεις Ελλάδα

 

Η Πέμυ Ζούνη μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αναφέρθηκε στο πρόωρο και αιφνιδιαστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς, «Έρωτας φυγάς», στην οποία πρωταγωνιστεί,  ξεκαθαρίζοντας πως δεν ισχύουν οι φήμες που ήθελαν τη σειρά να σταματά γιατί δήθεν αποχωρούν από αυτή, η ίδια και ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Η επίσημη ανακοίνωση που έχουμε από το κανάλι είναι ότι πάρα πολύ θα ήθελαν να συνεχιστεί η σειρά, αλλά αδυνατούν να το στηρίξουν τα οικονομικά του σταθμού. Σεβαστό είναι αυτό, δε μπορεί να πει κανείς κάτι. Πάντα οι σειρές υπογράφουν μέχρι Δεκέμβρη και μετά ανανεώνουν.

Εμείς, ως μια επιτυχημένη σειρά, θεωρούσαμε ότι θα πάμε μέχρι το καλοκαίρι, όπως έγινε και πέρυσι, γιατί η σειρά ανέβαζε νούμερα, δεν κατέβαζε. Τυπικά είναι κατοχυρωμένοι αφού έχουμε υπογράψει μέχρι τα 100 επεισόδια και θα σταματήσουμε στα 110. Ωστόσο, δεν παύει να είναι αιφνιδιαστικό. Κανείς δε το περίμενε», ανέφερε αρχικά η Πέμυ Ζούνη.

«Προφανώς οι άνθρωποι δε βγαίνουν, είναι δύσκολα τα οικονομικά, ίσως έχουν βρει κάτι που θα τους συμφέρει περισσότερο. Είναι οδυνηρό για εμάς, αλλά δε μιλάμε συναισθηματικά. Εκείνο που θέλω να επισημάνω, είναι ότι από εκπομπές του καναλιού και κάποια site, κυκλοφόρησαν κάποια πράγματα που πρέπει να ανασκευαστούν αμέσως. Ήδη έχουμε ειδοποιήσει το κανάλι για να ανασκευαστούν.

Πήγαν να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και είπαν ότι η σειρά σταματάει γιατί ο Ζαλμάς και η Ζούνη θέλανε να φύγουν και μια άλλη πρωταγωνίστρια είχε ένα άλλο θέμα. Κάποιες χυδαιότητες. Επειδή αυτό είναι αναληθές, έχουμε ειδοποιήσει να ανασκευάσουν. Θέλω να το διευκρινίσω αυτό. Είναι για γέλια αυτό. Έχουμε και τα συμβόλαια. Πρέπει να βγουν επώνυμα να ζητήσουν συγγνώμη. Είναι πολύ άσχημο αυτό.

Βάσει του ξένου format ο δικός μου χαρακτήρας έχει πεθάνει από τον Οκτώβριο αλλά με πολύ χαρά και από τις δυο πλευρές αποφασίσαμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία. Πρέπει λοιπόν να διορθωθεί αυτή η φήμη», πρόπσθεσε σε άλλο σημείο η ηθοποιός.

«Υπάρχει μεγάλο κόστος και στις οικογένειες των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, και στους καλλιτέχνες που χάσανε άλλες δουλειές. Εμείς πιστεύαμε ότι είμαστε οι ναυαρχίδα του σταθμού, τελικά δε συνεχίζουμε γιατί το κανάλι είναι καλυμμένο τυπικά και δε βγαίνουν… Εννοείται ότι είμαι θετική στο να πάει η σειρά σε ένα άλλο κανάλι και να συνεχίσουμε» πρόσθεσε η Πέμυ Ζούνη.

«Ξέρω ότι ο ιδιοκτήτης του καναλιού είχε υποσχεθεί να στηρίξει εκείνος τη σειρά. Στην πορεία κάπως αυτό άλλαξε. Διαφορετικά δε θα έπρεπε να πάει δεύτερη σεζόν η σειρά ή να πάμε σε άλλο κανάλι εξ αρχής. Εκεί ξέρω ότι έγινε ένα πισωγύρισμα. Γι’ αυτό το κανάλι δε μπορεί να στηρίξει τη σειρά»,  κατέληξε.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό