17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ξεσπά η μητέρα του συντρόφου της 41χρονης εγκύου

Ειδήσεις Ελλάδα

Ξέσπασε η μητέρα του 39χρονου συντρόφου της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας από τον γιο της να ομολογήσει το έγκλημά του.

Ο 39χρονος και ο 34χρονος φίλου του έχουν προφυλακιστεί, κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν ομολογεί εμπλοκή στον φόνο.

Κατά την απολογία τους το Σάββατο (13/1), επέμειναν να «δείχνουν» ο ένας τον άλλο. Ο μεν 39χρoνος ισχυρίστηκε ότι δεν έχει καμία εμπλοκή και δεν ήταν εκείνος που φαίνεται να μεταφέρει το μπαούλο με το πτώμα της γυναίκας, ενώ ο 34χρονος παραδέχθηκε πως είχε εμπλοκή στην ακινητοποίηση του θύματος, αλλά επέμεινε πως δεν συμμετείχε στη δολοφονία.

«Όταν το έμαθα, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί» ανέφερε, από την πλευρά της, η μητέρα του 39χρονου, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Αυτό που με εξοργίζει ακόμα είναι γιατί δεν ομολόγησε και ακόμα λέει ψέματα» επισήμανε η ίδια, ενώ καταφέρθηκε και κατά του δεύτερου κατηγορούμενου, λέγοντας πως οι ισχυρισμοί του δεν αποδεικνύουν ότι δεν είχε εμπλοκή στη δολοφονία.

«Τι κουβάλησε; Τσουβάλι με πατάτες και πήγε και το πέταξε;» διερωτήθηκε, αναφερόμενη στα πλάνα με τη μεταφορά του πτώματος. «Αυτός δεν είναι συνεργός αυτός, δηλαδή, εγώ που παίρνω το όπλο και σε σκοτώνω είμαι εγώ ο δολοφόνος μόνο, εσύ δεν είσαι;».

Ερωτώμενη τι θα έλεγε στον γιο της αν τον είχε μπροστά της, σημείωσε πως θα του ζητούσε «να ομολογήσει, πάνω απ΄όλα». Μάλιστα, δήλωσε ότι του έχει ήδη μεταφέρει το μήνυμα αυτό μέσω του δικηγόρου του.

Συμπλήρωσε πως δεν γίνεται να λέει ότι πήρε χάπια και να μην κατάλαβε τι γινόταν στο σπίτι του. «Όπως έστρωσε, ας κοιμηθεί» είπε η μητέρα και δήλωσε πως ντρέπεται πάρα πολύ την οικογένεια της 41χρονης.

«Ανθρώπου νους δεν το χωράει αυτό το πράγμα, εγώ τόσο πολύ εξοργίστηκα, λες και ήταν δικό μου το παιδί και καλά που δεν πήγα, αν πήγαινα θα τον σκότωνα μέσα στο Τμήμα» κατέληξε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό