17.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ξεκινά με νεφώσεις η εβδομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Τη Δευτέρα, αρχικά στα ανατολικά τμήματα της Θεσσαλίας, την Εύβοια, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους θα είναι πιο αυξημένες, με τοπικές βροχές που μέχρι το νωρίς το πρωί θα εξασθενήσουν και ο καιρός εκεί θα βελτιωθεί και θα επικρατήσει ηλιοφάνεια για το υπόλοιπο της ημέρας, με εξαίρεση την Κρήτη που τα φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι το βράδυ.

Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο βόρειοι-βορειοανατολικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν μεταβλητοί, αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορείων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, κυρίως στα ανατολικά τμήματα της χώρας, όπου θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές θα φτάσει τους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό