23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξεκαθάρισε αν πληρώθηκε για το διαφημιστικό σποτ «Μένουμε Ασφαλείς»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Όχι, όχι, μην επιμένεις αγοράκι μου. Εγώ θα βάλω μάσκα που θα την φτιάξω μόνη μου», λέει η Βίκυ Σταυροπούλου στο ξεκίνημα της νέας καμπάνιας «Μένουμε Ασφαλείς» λόγω της σταδιακής άρσης των μέτρων που ξεκίνησε χθες, Δευτέρα 4 Μαΐου και καταργεί το «Μένουμε Σπίτι».

Η αγαπημένη ηθοποιός με απλά βήματα, δείχνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε μόνοι μας στο σπίτι, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια υφασμάτινη μάσκα.

Το βίντεο της καμπάνιας:

Απλές οδηγίες για να φτιάξουμε υφασμάτινη μάσκα στο σπίτι μας. Φροντίζουμε πάντα να ακολουθούμε τις οδηγίες και στην εφαρμογή της μάσκας, και πάντα θυμόμαστε: πλένουμε τα χέρια μας συχνά και κρατάμε τις απαραίτητες αποστάσεις. Βγαίνουμε με υπευθυνότητα, #μένουμε_ασφαλείς. pic.twitter.com/yPF1Jz8pfu

— Μένουμε Ασφαλείς (@menoumeasfaleis) May 3, 2020

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου αποκάλυψε πως η συμμετοχή της στο εν λόγω σποτ του Υπουργείου Υγείας έγινε αφιλοκερδώς και δεν ζήτησε αμοιβή.

«Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζί ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζί ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η ηθοποιός.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό