33.2 C
Athens
Δευτέρα, 3 Ιουνίου, 2024

Ξεκίνησε να λέει τις πρώτες λέξεις μετά το εγκεφαλικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ομαλά εξελίσσεται η υγεία του Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Τζάνειο Νοσοκομείο και βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη.

«Η κατάστασή του εξελίσσεται ομαλά. Πάει πολύ καλά και κάνει βόλτες στο διάδρομο. Είναι ευδιάθετος. Έχει αρχίσει να λέει λέξεις και προτάσεις, γιατί το πρόβλημά του ήταν στην ομιλία», σημείωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, μιλώστας στο «Πάμε Δανάη» στο MEGA, μεταφέροντας τα όσα του είπαν συνάδελφοί του από το Τζάνειο.

«Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Όλα θα πάνε καλά και θα βγει σύντομα υγιέστατος. Να τον παραδώσουμε στους θαυμαστές του υγιέστατο», πρόσθετε ο Μιχάλης Γιαννάκος.

«Στοιχήματα η υψηλή πίεση και η ομιλία»

«Δύο είναι τα στοιχήματα. Η υψηλή πίεση και η ομιλία», λέει από την πλευρά της, η σύντροφος του αγαπημένου καλλιτέχνη, Άννα Σταθάκη.

«Το πρώτο είναι στα χέρια των γιατρών. Το δεύτερο με τη βοήθεια της λογοθεραπείας το παλεύει απίστευτα και ο ίδιος! Αισιοδοξούμε και για τα δύο», ανέφερε.

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Σταρόβας μεταφέρθηκε στη Νευρολογική Κλινική του Τζάνειου Νοσοκομείου μετά από εγκραφαλικό επεισόδιο που υπέστη την Τετάρτη 15 Μαίου.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις, υπεύθυνος για το εγκεφαλικό ήταν ένας θρόμβος.

Πριν από λίγες μέρες, συγκίνηση προκάλεσε το τρυφερό σημείωμα που έφτιαξε ο καλλιτέχνης μέσα από το νοσοκομείο, όταν ζωγράφισε ένα κλειδί του σολ, ενώ δίπλα έγραψε το δικό του όνομα και της συντρόφου του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό