22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε θεραπείες ο Ναν, εξετάζεται καθημερινά η κατάστασή του

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 23η αγωνιστική της Euroleague ο Κέντρικ Ναν τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να αποχωρήσει νωρίς από το παρκέ. Η πιθανότητα ο Αμερικανός να μην πάρει μέρος στα επόμενα παιχνίδια «φοβίζει» τους φίλους της ομάδας καθώς εκτός δράσης βρίσκονται ακόμα δύο γκαρντ του «τριφυλλιού», ο Κώστας Σλούκας και ο Λούκα Βιλντόσα.

Το ιατρικό τιμ του συλλόγου τον έχει υποβάλλει σε θεραπείες για να αναρρώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα από τους πόνους που αντιμετωπίζει στον δεξιό του αγκώνα. Η κατάστασή του παραμένει αμφίβολη, καθώς το πώς αισθάνεται ο ίδιος θα κρίνει την πορεία που θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι των «πρασίνων». 

Προς το παρόν η συμμετοχή του στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Απόλλων Πάτρας για την Basket League παραμένει αμφίβολη. Το αν θα παραταχθεί ή όχι με το σύνολο του Αταμάν θα καθοριστεί, όπως φαίνεται, τελευταία στιγμή, μετά και την τελευταία προπόνηση της ομάδας το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, πριν φύγουν για την πόλη της Πελοποννήσου.

Βέβαια, η μεγαλύτερη ανησυχία του Παναθηναϊκού AKTOR δεν είναι το αν θα αγωνιστεί κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά το αν θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στην ερχόμενη διαβολοβδομάδα της Euroleague, όπου το «τριφύλλι» υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμάνι Μιλάνο (31/1) και αντιμετωπίζει στη Λιθουανία τη Ζάλγκιρις (2/2). 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό