23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ξεκίνησε η παραγωγή του Ineos Grenadier Quartermaster

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέσσερις μήνες μετά τα αποκαλυπτήρια στο Goodwood Festival of Speed, η Ineos Automotive ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη της παραγωγής της pickup έκδοσης του Grenadier, στο εργοστάσιο της στην πόλη Hambach της Γαλλίας.

Ο λόγος για το Grenadier Quartermaster, με τις παραδόσεις στην Ευρώπη να έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν οι πωλήσεις στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, της Υποσαχάριας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής. Οι πωλήσεις του Quartermaster στη Βόρεια Αμερική έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις αρχές του 2024.
Το Grenadier Quartermaster αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε παράλληλα με το Grenadier, με το ολοκαίνουργιο pickup με διπλή καμπίνα να προσφέρει την ίδια ασυμβίβαστη ικανότητα εκτός δρόμου και αξιοπιστία.

Ενώ το Grenadier Quartermaster μοιράζεται το μεγαλύτερο μέρος της αρχιτεκτονικής και των εξαρτημάτων του με το Grenadier, το ισχυρό και άκαμπτο πλαίσιο του πλαισίου σκάλας είναι 305 χλστ. μακρύτερο.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα έναν μεγάλο και ευέλικτο χώρο φόρτωσης, μήκους 1.564 χλστ. και πλάτους 1.619 χλστ., που είναι αρκετά μεγάλος για να μεταφέρει με ευκολία μια τυπική ευρωπαλέτα, διαστάσεων 1.200 χλστ. x 800 χλστ.. Με ωφέλιμο φορτίο 760 κιλά, την ίδια ικανότητα ρυμούλκησης 3.500 κιλών με το Grenadier Station Wagon και μια μεγάλη γκάμα διαθέσιμων αξεσουάρ, το Grenadier Quartermaster μπορεί να μεταφέρει πέντε άτομα και το πιο ογκώδες φορτίο τους.

Η καθημερινή του ευελιξία μεταφοράς φορτίου εξασφαλίζεται από τέσσερις δακτυλίους πρόσδεσης στο χώρο φόρτωσης (προαιρετικά Utility Rails), παροχή ισχύος 400 W και μια φαρδιά πίσω πόρτα 1.280 χλστ. που μπορεί να υποστηρίξει έως και 225 κιλά όταν είναι ανοιχτή. Η απόσταση από το έδαφος είναι 264 χλστ., ενώ το μέγιστο βάθος για διάσχιση νερού είναι 800 χλστ..
Διάβασε περισσότερα
Η Ineos παρουσιάζει το Grenadier Quartermaster

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό