17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξεκίνησε η αναβάθμιση για ορισμένα μοντέλα της Xiaomi

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Xiaomi δεν έχασε καθόλου χρόνο και λίγες ημέρες μετά το επίσημο λανσάρισμα του Android 14 από τη Google για τις συσκευές Pixel ξεκινά και αυτή την διανομή του update για τρία μοντέλα της, ενώ αναμένεται πως θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα μέσα στις επόμενες ημέρες/εβδομάδες.

Οι κάτοχοι των Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro και Xiaomi 12T σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για να εγκαταστήσουν το νέο περιβάλλον χρήσης MIUI 14 που βασίζεται στο Android 14, το οποίο ακούγεται τις τελευταίες ώρες πως θα είναι η τελευταία έκδοση MIUI που βλέπουμε από την εταιρεία!

Για την ακρίβεια, η Xiaomi λέγεται πως ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον χρήσης που θα ονομάζεται στο εξής MiOS και θα λογίζεται μάλλον ως το δικό της λειτουργικό σύστημα, φυσικά βασισμένο στο Android OS, το οποίο θα χρησιμοποιείται από πληθώρα συσκευών του οικοσυστήματος της και όχι μόνο στα smartphones.

Μέχρι στιγμής η εταιρεία δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, όμως ο γνωστός και πολύ έγκριτος leakster Digital Chat Station αποκαλύπτει πως έχει κατοχυρώσει ήδη το domain mios.cn.

Σε περίπτωση που είστε κάτοχοι των Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro ή Xiaomi 12T μπορείτε να ελέγξετε εάν έχει έρθει η αναβάθμιση στην έκδοση MIUI-V14.0.5.0.UMCEUXM, MIUI-V14.0.5.0.UMBEUXM και MIUI-V14.0.5.0.ULQEUXM αντίστοιχα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό