17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ξαφνικός χωρισμός για το ζευγάρι

Ειδήσεις Ελλάδα

Τέλος στη σχέση τους αποφάσισαν να βάλουν ξαφνικά η Ερασμία Μάνου και ο Βασίλης Δημάκης. Το ζευγάρι είχε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης τον Μάιο του 2023, προκαλώντας, τότε, αρκετά σχόλια επειδή εκείνος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Μάλιστα, η μητέρα της Σοφία Βόσσου μέσα απο συνεντεύξεις της εκείνη την περίοδο, είχε στηρίξει τον έρωτά τους.

Η είδηση για τον χωρισμό τους, έγινε γνωστή από την ανάρτηση που έκανε ο ο Βασίλης Δημάκης μέσα απο τον προσωπικο του λογαριασμό στο facebook:

Τελείωσε … κι η αγάπη έπαψε ,έσταξε δάκρυα η καρδιά κι έκλαψεμα δεν τελειώνει η αγάπη κι ειν’ αλήθειατελειώνει μόνο στα κακά τα παραμύθια .

Κάποιες φορές πρέπει να κάνεις το σωστόνα ‘’υπακούς’’ στα θέλω άλλων , γιατί αυτό …σε έχει κάνει να χεις ήδη αποφασίσεισαν να μη νοιάζεσαι η καρδιά αν θα ραγίσει .

Σ’ ευχαριστώ , για όσο υπήρξες στη ζωή μουγια όσα υπέροχα διδάχτηκε η ψυχή μου ,δεν σ’ αδικώ κι ούτε ποτέ μου θα σε κρίνωγιατί η αγάπη μια ειν’ αγκάθι , μία κρίνο.

Κι αν σου τελείωσε η αγάπη δεν πειράζειεγώ θ’ αράζω στης καρδιά σου το πρεβάζιγιατί αυτό που απ’ όλα πιότερο με νοιάζειείναι να πάψω ν’ αγαπώ ό,τι σου μοιάζει.

Κορυδαλλός 16/02/2024

Υ.Γ. Την Τρίτη 20/02/2024 το απόγευμα , σε προκαθορισμένο ραντεβού που κλείστηκε σήμερα έχω καλέσει τον συμβολαιογράφο κύριο Αντώνιου, έτσι ώστε να προβούμε στη λύση του συμφώνου συμβίωσης το οποίο είχαμε συνάψει με την κυρία Ερασμία Μανού πρώην σύντροφο μου!!!

Οι λόγοι είναι αυστηρά προσωπικοί και άπτονται της ιδιωτικότητας του καθενός μας ξεχωριστά και προφανώς δεν είναι ανακοινώσιμοι κι ούτε αφορούν και κανέναν στο κάτω κάτω της γραφή !!!

Το διαζύγιό μας άλλωστε, είναι απολύτως συναινετικό και θεωρούμε ότι είναι το καλύτερο και για τους δυο μας την προκειμένη στιγμή !!!Άλλωστε ο γράφων, έχει αποφασίσει στη ζωή του να μην παρεμβαίνει στην φυσική ροή των πραγμάτων !!! Όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζω ότι ενίοτε ‘’κάθε εμπόδιο για καλό’’ !!!

Επίσης εύχομαι , σήμερα που είναι η γενέθλια ημέρα της,  να τα εκατοστίσει, να παλεύει για ό,τι αγαπάει, να είναι πάντα γερή, δημιουργική και με ελεύθερη βούληση!!!

 

Πηγή: Facebook

Πηγή: Facebook

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό