24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ξαφνικά τέλος ο Γιοβάνοβιτς – Αναλαμβάνει ο Φατίχ Τερίμ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος Τούρκος προπονητής δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ από την Τουρκία που ήθελε τον Φατίχ Τερίμ να αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, καθώς ο ίδιος ο Τούρκος προπονητής δήλωσε ότι έρχεται στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.

«Ναι, τα νέα είναι αλήθεια. Ήρθαν χθες και συμφωνήσαμε. Πηγαίνω αύριο το πρωί στην Αθήνα. Θα είμαι στην προπόνηση το απόγευμα», δήλωσε σε τουρκικά ΜΜΕ.

Fatih Terim: “Evet, doğrudur. Panathinaikos ile anlaştım. Dün anlaştık. Yarın sabah Atina’ya gidiyorum. Öğleden sonra da idmana çıkıyorum.” (Hürriyet)

— Asist Analiz (@asistanaliz) December 26, 2023

 

Ο δημοσιογράφος Μπουρχάν Τσαν Τερζί αναφέρει ότι ο 70χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει με τους «πράσινους» και αναμένεται να έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια 1,5 έτους.

Panathinaikos ile Fatih Terim arasındaki prensip anlaşma 1.5 yıllık gerçekleşti.

Fatih Terim, “6 aylık yapalım önce şampiyon yapayım” dese de başkanın ısrarları üzerine 1.5 yılda el sıkışıldı. @sportcelltr

— Burhan Can Terzi (@burhancanterzii) December 26, 2023

 

Μάλιστα, αναφέρει ότι ο Τερίμ ζήτησε στην αρχή το συμβόλαιό του να είναι μόνο για έξι μήνες και να πάρει πρώτα το πρωτάθλημα, αλλά μετά από επιμονή του προέδρου του Παναθηναϊκού, η συμφωνία έκλεισε τελικά στον ενάμιση χρόνο.

🚨 Fatih Terim, Panathinaikos ile anlaştı.Yarın Yunanistan’a gidilecek.

Hayırlı olsun. @sportcelltr

— Burhan Can Terzi (@burhancanterzii) December 26, 2023

 

Παράλληλα, ο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο άνθρωπος που έφερε πρώτος το θέμα στην επιφάνεια, υποστηρίζει ότι το «τριφύλλι» έλυσε μονομερώς το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

ÖZEL | Panathinaikos, Teknik Direktör Ivan Jovanović‘in sözleşmesini tek taraflı feshetti.

— Yağız Sabuncuoğlu (@yagosabuncuoglu) December 26, 2023

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό