22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξανά στη Λάρισα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα ανακοινώσει μέτρα στήριξης στους πληγέντες από την κακοκαιρία Daniel

Ειδήσεις Ελλάδα

Θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο

Στη Λάρισα αναμένεται να μεταβεί εκ νέου σήμερα, Κυριακή (10/9) εκ νέου ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός θα εξετάσει από κοντά το φαινόμενο της υπερχείλισης του Πηνειού που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel και απειλεί ακόμη οικισμούς με πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συνοδεύεται από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Θόδωρο Λιβάνιο και τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Τριαντόπουλο.

Γύρω στις 19:00 ο πρωθυπουργός σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές θα προβεί σε δηλώσεις και θα αναφερθεί στο πλαίσιο της κρατικής αρωγής για την στήριξη των πληγέντων.

Τα μέτρα στήριξης των πληγέντων από την πρωτοφανή πλημμύρα στη Θεσσαλία θα εξειδικευτούν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις συσκέψεις με το οικονομικό επιτελείο και τους συναρμόδιους υπουργούς για να διαμορφωθεί το ακριβές πλέγμα των παρεμβάσεων που θα υλοποιήσουν τη δέσμευση στήριξης των πλημμυροπαθών.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό