19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ξανά άτυχος ο Μαυροπάνος με νέο αυτογκόλ την φετινή σεζόν

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ντίνος Μαυροπάνος, στάθηκε ξανά άτυχος σημειώνοντας νέο αυτογκόλ την φετινή σεζόν, αυτή την φορά εναντίον της Μπέρνλι.

Ο αγώνας της Γουέστ Χαμ κόντρα στην Μπέρνλι, για την 28η αγωνιστική της Premier League στο «London Stadium» έμελλε να χρίσει τον Μαυροπάνο σκόρερ αλλά για την λάθος ομάδας, αφού σημείωσε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων για το 2-0. 

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μόγιες, καθώς μόλις στο 11ο λεπτό ο Φοφανά άνοιξε το σκορ για την Μπέρνλι, και έβαλε τις βάσεις για ένα μεγάλο διπλό. Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους, σημείωσε άθελά του ο Ντίνος Μαυροπάνος. Συγκεκριμένα, θέλοντας να κάνει προβολή και να διώξει την μπάλα, την έστειλε άθελά του στην εστία του συμπαίκτη του Αριολά, με τον γκολκίπερ των «σφυριών» να μην μπορούσε να αποτρέψει το δεύτερο γκολ προς την εστία του και το 2-0. Παρόλα αυτά το καλό είναι ότι η Γουέστ Χαμ κατάφερε να πάρει στην συνέχεια έστω την ισοπαλία, με τους Παγκιέτα στο 46′ και τον Ίνγκς στην εκπνοή 90+2 να φέρνουν το ματς στα ίσα.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός, σημειώνει το δεύτερο φετινό αυτογκόλ του στην σεζόν. Η πρώτη άτυχη στιγμή για εκείνον σημειώθηκε στο ματς κόντρα στην Μπρέντφορντ, τον Νοέμβριο (2023), αλλά εκείνη την φορά η Γουέστ Χαμ προηγούνταν επί των γηπεδούχων με 2-1, με εκείνον να ισοφαρίζει για τους αντιπάλους, με το κεφάλι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό