22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξέσπασμα της Άρσεναλ με 5 «κανονιές» επί της Κρίσταλ Πάλας

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάτι παραπάνω από αποτελεσματική ήταν η Άρσεναλ στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας. Οι «κανονιέρηδες» υποδέχθηκαν στο Emirates τη συμπολίτισσα Πάλας και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το ευρύ 5-0.

Ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ξέσπασε, μιας και προερχόταν από 3 σερί ήττες. Με το τρίποντο αυτό, η Άρσεναλ έφτασε τους 43 βαθμούς σε 21 παιχνίδια και είναι στο -2 από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, η οποία βέβαια έχει δώσει παιχνίδι λιγότερο.

Το ματς: 

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού η Άρσεναλ πίεζε για να μπορέσει να βρει ένα γρήγορο γκολ. Κάτι το οποίο το κατάφερε στο 11′ με τον Γκάμπριελ. Η Κρίσταλ Πάλας είχε ανεβάσει ρυθμό για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν ξανά στο πρώτο ημίχρονο, καθώς με αυτογκόλ του Χέντερσον είχαν διπλασιάσει τα τέρματά τους στο 37′.

Στο δεύτερο μέρος χρειάστηκε 14 λεπτά για να σκοράρει ξανά η Άρσεναλ, καθώς ο Τροσάρ είχε κερδίσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν από τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός με δύο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (94′ και 95′) ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 5-0 υπέρ της Άρσεναλ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό