20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ζαφείρης Μελάς μιλώντας για τον θάνατο του Βασίλη Καρρά

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο Ζαφείρης Μελάς, ο οποίος λίγες ώρες πριν συνοδεύσει τον καλό του φίλο Βασίλη Καρρά στην τελευταία του κατοικία, θυμήθηκε στιγμές που είχαν ζήσει μαζί μέχρι που δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Ο Βασίλης ήταν άνθρωπος με μεγάλη πυγμή, μεγάλο θάρρος, μεγάλο θράσος. Ήταν ο βασιλιάς της νύχτας, ήταν ο αυθεντικός λαϊκός ο Βασίλης και πιστεύω θα παραμείνει στις καρδιές όλων. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ… Είναι πολλές οι στιγμές που ζήσαμε. Θυμάμαι μια φορά, πριν ακόμα γίνουμε γνωστοί, μου είχε πει να πάμε στις Σέρρες.

Είχε ένα παλιό αυτοκίνητο τότε, ξεκινήσαμε και μείναμε στον δρόμο, νύχτα. Μιλάμε πριν 40-45χρόνια. Μας πήρε ένας φορτηγατζής και μας άφησε λίγο έξω από τις Σέρρες και από εκεί πήγαμε μέσα στην πόλη με τα πόδια. Είχαμε κάνει πολλά με τον Βασίλη. Σήμερα όμως δεν είναι μέρα για να λέμε τέτοια», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Στη συνέχεια o Ζαφείρης Μελάς πρόσθεσε: «Ο Βασίλης ήταν τραγουδιστής της καψούρας, ήταν ο μοναδικός τραγουδιστής που φύτεψε στην καρδιά των παιδιών την καψούρα. Ήταν φυσικό να τον αγαπάνε. Αυτό που έγινε τώρα με τον Βασίλη δεν το έχω ξαναδεί… Πέρα από σπουδαίος τραγουδιστής ήταν και φιλάνθρωπος, χωρίς να λέει σε κανέναν τίποτα. Είχε στείλει πολλά παιδιά έξω που πάλευαν με ασθένειες και δεν έλεγε τίποτα…

Και μένα “πιτσιρίκο” με έλεγε. Είχε 2-3 ατάκες που τον ακολουθούσαν. Μια άλλη ατάκα που έλεγε ήταν “σαν την υγεία δεν υπάρχει”… Εγώ, ο Πασχάλης Τερζής και ο Βασίλης Καρράς δώσαμε έναν κοινό αγώνα για να κατέβουμε στην Αθήνα, ήμασταν παιδιά της ταλαιπωρίας, παιδιά που ξεκινήσαμε από έναν μαχαλά και ανεβήκαμε έναν γολγοθά για να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε…».

«Ήξερα τον γολγοθά που ανεβαίνει, δεν ήθελα να τον ταλαιπωρώ και να τον κουράζω. Σεβόμουν αυτό που πέρναγε», είπε στη συνέχεια ο Ζαφείρης Μελάς και ξέσπασε σε κλάματα.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο για μένα που θα πάω σήμερα να αποχαιρετήσω τον Βασίλη. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να τον αποχαιρετήσω», κατέληξε ο Ζαφείρης Μελάς με δάκρυα στα μάτια.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό