22.5 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ξέρουν από Φενέρμπαχτσε και Πόλη ο Ολυμπιακός και ο Γιώργος Μασούρας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει μπροστά της μια μοναδική ευκαιρία να βρεθεί για πρώτη φορά σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μετά τη νίκη με 3-2 στο Φάληρο επί της Φενέρμπαχτσε, οι Πειραιώτες έχουν το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη για τους «8» του Conference League, όπου άμα πάρουν νίκη ή ισοπαλία, θα τους στείλει στα ημιτελικά κόντρα σε Λιλ ή Άστον Βίλα.

Μετρώντας και το ματς στο Καραϊσκάκη πριν από λίγες μέρες, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μεταξύ τους συνολικά 3 φορές. Το ευχάριστο για την ελληνική ομάδα είναι ότι έχει 3/3 νίκες. Ένα άψογο ρεκόρ για τον Ολυμπιακό, όπου σίγουρα δεν θα έχει ξεχάσει την επίσκεψή του στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Το ευρωπαϊκό «διπλό» στην Τουρκία που θα μείνει αξέχαστο

Τα «καναρίνια» είχαν φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στις 30 Σεπτεμβρίου το 2021 για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League. Το ματς ήταν αρκετά απαιτητικό για τους Πειραιώτες, μιας και η Φενέρ είχε δυνατή ομάδα, ωστόσο το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς, ήταν κάτι παραπάνω από εξαιρετική.

Μόλις στο 6′ ο Τικίνιο είχε ανοίξει το σκορ για τους «ερυθρόλευκους», ένα σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ήταν ώρα του Γιώργου Μασούρα να… ροκάρει στον αγωνιστικό χώρο.

Με δύο γκολ σε πέντε λεπτά (63′ και 68′) ο Έλληνας επιθετικός διαμόρφωσε το τελικό 0-3 σε μία «μαγική» εμφάνιση για τον Ολυμπιακό. Στόχος των Πειραιωτών είναι να επαναλάβουν μία παρόμοια εμφάνιση και απόψε (18/04) στην Πόλη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό