22.9 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

«Ξέρει τι κάνει η Βανδή» έγραψε η πιο viral μαμά των social media για τη σχέση Βανδή – Μπισμπίκη

Ειδήσεις Ελλάδα

H Έλενα Χαραλαμπούδη στο βίντεό της υποδυόμενη διάφορες μανούλες που ψάχνουν βιβλίο για τους αγαπημένους τους αναφέρθηκε στην Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη με αφορμή ένα συγκεκριμένο βιβλίο.

H Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και στο Instagram ως «5 minute mum» είναι ηθοποιός και η πιο fun μαμά του Internet με περισσότερους από 113.000 followers στο TikTok, σχεδόν 90.000 στο Instagram και 85.000 στο Youtube και με εκατομμύρια πια views σε όλες τις πλατφόρμες.

Η ίδια έγινε τόσο γνωστή μέσα από τα ολιγόλεπτα βίντεο που δημιουργεί με πρωταγωνίστριες τι άλλο, τις αγαπημένες σε όλους μας μαμάδες και τα διάφορα στιγμιότυπα από την fulltime καθημερινότητά τους.

https://www.instagram.com/reel/CzecEYCrRWT/

Η «5 Minute Mum» δίνει μία σπουδαία συμβουλή στις μαμάδες & αποδεικνύει πως η μητρότητα έχει χιούμορ

Η ατάκα για την Δέσποινα και τον «Μπισμπίκαρο»

Στο πρόσφατο βίντεο που δημοσίευσε η Έλενα Χαραλαμπούδη υποδύθηκε πολλούς διαφορετικούς τύπους μαμάδων, οι οποίες πηγαίνουν στο ίδιο βιβλιοπωλείο για να αγοράσουν δώρα στα παιδιά, τα εγγόνια, τις νύφες, ακόμα και τα ανίψια τους και οι ατάκες τους είναι μοναδικές.

Μία από αυτές τις «μαμάδες», λοιπόν βλέπει το μυθιστόρημα με τίτλο «Άνθρωποι και ποντίκια» – την θεατρική μεταφορά του οποίου είχε σκηνοθετήσει ο Βασίλης Μπισμπίκης το 2019, ενώ ήταν και ένας από τους πρωταγωνιστές και λέει στην πωλήτρια του βιβλιοπωλείου: «Το «Άνθρωποι και Ποντίκι-»…Α! Καλέ να σου πω αυτό το είχε κάνει ο Μπισμπίκης στο θέατρο. Φανταστική παράσταση! Ξέρει τι κάνει η Δέσποινα! Έχει εκεί τον Μπισμπίκαρο…».

https://www.instagram.com/reel/C08ouyIo4_6/

Βέβαια, η «5 minute mum» και στους υπόλοιπους ρόλους της στο συγκεκριμένο βίντεο ήταν φοβερή με τα σχόλια κάτω από το βίντεό της να είναι αποθεωτικά και για εκείνη αλλά και την ατάκα της, γι’ άλλη μια φορά.

«Πού να πάω;» αναρωτιέται ο Βασίλης Μπισμπίκης

Το βίντεο της Έλενας Χαραλαμπούδη ήρθε μαζί με ένα ακόμα viral βίντεο πάντως της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος για ακόμα ένα Σάββατο βρέθηκε στο κέντρο που εμφανίζεται με τον Γιώργο Σαμπάνη για να την απολαύσει. Καθώς λοιπόν, εκείνη του αφιέρωνε το «Μη φύγεις» του Αντώνη Ρέμου,εκείνος με ένα πλατύ χαμόγελο της απάντησε «Πού να πάω;».

Και έτσι είναι. Δεν έχεις κάπου να πας όταν είσαι τόσο ερωτευμένος με κάποιον και περνάς όμορφες στιγμές μαζί του, όπως ακριβώς συμβαίνει με την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό. Άλλωστε, αυτό μαρτυρούν και οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό