18.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ξέρανε» τον ΠΑΣ Γιάννινα στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ατρόμητος

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρομερό ματς στο Περιστέρι και μία σπουδαία νίκη για τον Ατρόμητο στο 90+5′. Οι Περιστεριώτες υποδέχθηκαν τον ΠΑΣ Γιάννινα για την πρώτη αγωνιστική των play out της Super League και επικράτησαν με 3-2. Ο Ατρόμητος είχε προηγηθεί δύο φορές και οι Γιαννιώτες είχαν βρει απάντηση, ωστόσο η τρίτη φορά ήταν και… φαρμακερή. 

Με γκολ του Νίκου Βέργου στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ατρόμητος πήρε το τρίποντο, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να… μπλέκει, μιας και έμεινε στους 18 βαθμούς και την τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου είναι στο -4 από Κηφισιά και Βόλο και πλέον τα πράγματα ζορίζουν.

Το ματς:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μπει ορεξάτος στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 4′ είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Τζίμα. Ο νεαρός επιθετικός πήρε κεφαλιά μετά από σέντρα του Οσέι-Τούτου ωστόσο η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι και πήγε άουτ. Οι Γιαννιώτες 4 λεπτά αργότερα, σκόραραν με τον Τζίμα, ωστόσο μετά από έλεγχο στο VAR, o Μανούχος είπε ότι το γκολ δεν μετράει, μιας και η μπάλα δεν είχε περάσει όλη τη γραμμή.

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας, ο ΠΑΣ τις ευκαιρίες, ωστόσο η τύχη… χαμογέλασε για τους γηπεδούχους. Στο 37′ μετά από σέντρα του Κούεν από τα αριστερά, ο Έντερ Γκονζάλεθ έκανε ένα εξαιρετικό μονοκόμματο σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σούλη.

Οι Περιστεριώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα να πάνε με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια, ωστόσο ο Σούλης απέκρουσε το πολύ καλό απευθείας φάουλ του Τζαβέλλα.

Το δεύτερο μέρος:

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε μπει φουριόζος στο δεύτερο ημίχρονο και 4 λεπτά μετά τη σέντρα, ισοφάρισε σε 1-1. Ο Παμλίδης απέφυγε ωραία τον Κούντε και με υπέροχο πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, μιας και στο 61′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Κούντε, ο Σούλης έκανε έξοδο, έστειλε την μπάλα πάνω στον Εραμούσπε και μετά στρώθηκε στον Τζαβέλλα. Ο πολύπειρος αμυντικός από κοντινή απόσταση, έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Οι Γιαννιώτες είχαν μεγάλη ανάγκη για βαθμούς και πίεζαν για το γκολ της ισοφάρισης. Κάτι το οποίο πέτυχαν στο 85′. Ο Κιάσος έκανε σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Εραμούσπε πήδηξε στο δεύτερο δοκάρι και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-2.

Ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στις καθυστερήσεις του αγώνα… ξέρανε τον ΠΑΣ. Μετά από σέντρα του Κούντε στην πλάτη της άμυνας, ο Βέργος πρόλαβε τον Σουλη και με ένα ωραίο άγγιγμα στην μπάλα, έκανε το 3-2 στο 90+5′.

Ατρόμητος: Μαρκετζιάνι, Κεσχρίντα, Τζαβέλλας, Έρλινγκμαρκ, Ντε Μποκ, Κούντε, Γκονζάλες, Καμαρά, Βαλένσια, Κούεν, Αντζιέλσκι.

ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Οσέι-Τούτου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίμας, Ροσέρο, Παμλίδης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό