22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Ξέρανε» στις καθυστερήσεις τη Γιουβέντους η Λάτσιο, τέλειο ντεμπούτο Τούντορ

Ειδήσεις Ελλάδα

Καλύτερο ντεμπούτο δεν μπορούσε να ζητήσει ο Ίγκορ Τούντορ στον πάγκο της Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι υποδέχθηκαν τη Γιουβέντους για την 30η αγωνιστική της Serie A. Με «χρυσό» σκόρερ τον Μάρουσιτς στο 90+3′, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη, που τους στέλνει στο -4 από την Αταλάντα και την 6η θέση.

Ο Χρήστος Μανδάς ήταν… θεατής στο παιχνίδι, μιας και η ομάδα του Αλέγκρι δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία μπροστά στην εστία του Έλληνα πορτιέρο.

Το ματς:

Αρκετά γρήγορος ήταν ο ρυθμός του παιχνιδιού τα πρώτα λεπτά, έστω και αν οι δύο ομάδες δεν είχαν κάποια μεγάλη ευκαιρία για γκολ στις επισκέψεις τους στην αντίπαλη περιοχή. Η πρώτη καλή φάση ήταν στο 20′ όταν ο Τάτι Καστεγιάνος υποδέχθηκε την μπάλα στην άκρη της περιοχής, με το σουτ του να καταλήγει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. 

Όσο κυλούσε η ώρα, η Λάτσιο έπαιρνε περισσότερες πρωτοβουλίες και κρατούσε την μπάλα στα πόδια της, δίχως όμως να ανησυχήσει ο Σέζνι. Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου ήταν δίκαιο, με βάση την εικόνα των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο.

Το δεύτερο μέρος: 

Στο δεύτερο ημίχρονο Λάτσιο και Γιουβέντους είχαν… κατεβάσει ταχύτητες. Έδειχναν ότι δεν θέλανε να ρισκάρουν να παίξουν επιθετικά, μιας και ο βαθμός της ισοπαλίας θα ήταν πολύτιμος. Ο Χρήστος Μανδάς ήταν «θεατής», καθώς η ομάδα του Αλέγκρι δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία για γκολ.

Μπορεί το θέαμα να μην ήταν ιδανικό, ωστόσο οι Ρωμαίοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Γκεντουζί έκανε τη σέντρα και ο Μάρουσιτς με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 1-0 για τη Λάτσιο, με το «Ολίμπικο» να… ταρακουνιέται από τους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό