22.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: «Μου λέγανε θα το συνηθίσεις, και έλεγα δεν συνηθίζεται να μην βλέπεις»

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > Astrology News > Ξένια Καλογεροπούλου: «Μου λέγανε θα το συνηθίσεις, και έλεγα δεν συνηθίζεται να μην βλέπεις»

Η Ξένια Καλογεροπούλου μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τον Άρη Καβατζίκη για την περιπέτεια με την όρασή της, για την απώλεια του συζύγου της

Αναφερόμενη στην ευγνωμοσύνη που είναι ακόμα ενεργή επαγγελματικά, για την περιπέτεια της όρασης της και πως την αντιμετώπισε, είπε:

«Αλίμονο μου αν το έβαζα κάτω, θα ήταν πολύ μελαγχολικό. Παραλίγο να το κάνω, κάποια στιγμή όταν άρχισα να μην βλέπω καλά με έπιασε μια απελπισία. Έλεγα ότι δεν θέλω να ζήσω και θέλω να πεθάνω και τώρα θέλω πάρα πολύ, μου αρέσει που ζω! Θέλω να ζήσω και να δουλεύω. Κατάλαβα ότι αντί να παραπονιέμαι που δεν βλέπω τόσο καλά, θα έπρεπε να χαίρομαι που βλέπω αυτά που βλέπω».

«Μου λέγανε θα το συνηθίσεις, και έλεγα δεν συνηθίζεται να μην βλέπεις. Κάποια στιγμή απλά παίρνεις απόφαση ότι υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορείς ακόμα να τα ζεις. Τώρα είμαι 87 ετών και είμαι πάρα πολύ τυχερή».

«Φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από τότε που έφυγε ο σύντροφος της ζωής μου Κωστής Σκαλιόρας και συνεχίζω να μην επισκέπτομαι τον τάφο του. Δεν μου λέει τίποτα ο τάφος του, ούτε τα μνημόσυνα. Εγώ είμαι συνέχεια δίπλα στον Κωστή. Μπορεί να μιλάω σε ένα άδειο μαξιλάρι. Είναι μαζί μου σε κάθε γωνία του σπιτιού. Θα ήθελα να γινόταν ένα θαύμα και να ιδωθούμε για μισή ώρα, να τα πούμε. Επειδή δεν γίνεται αυτό, τον βλέπω στον ύπνο μου».

Έπειτα αναφέρθηκε για πράγματα που έχει μετανιώσει στην ζωή της: «Μετάνιωσα που σπούδασα στην Βασιλική Σχολή Δραματικής Τέχνης στην Αγγλία. Ήταν μια άθλια σχολή και μετά ξεκίνησα με λάθος δουλειές».

Για την σχέση της με τον Γιάννη Φέρτη και το ενδεχόμενο υιοθεσίας, είπε:

«Όταν χωρίσαμε είχαμε μια πολύ καλή σχέση με τον Γιάννη παρά το ότι ήταν οδυνηρό. Ο Κωστής τον συμπαθούσε πολύ τον Γιάννη. Μου πέρασε να από το μυαλό να υιοθετήσω ένα παιδί με τον Γιάννη αλλά χωρίσαμε. Μετά είχαμε σκεφτεί και με τον Κωστή να υιοθετήσουμε. Όμως σκέφτηκα ότι δεν θα ήταν καθόλου σωστό για τον Κωστή που είχε δύο υπέροχα παιδιά να του φέρω και εγώ ένα άλλο παιδί, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο, το ξέχασα και καλά έκανα».

 

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ- TANEA.GR

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό