20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ν. Χαρδαλιάς: «Παγώνουν» οι επισκέψεις σε στρατόπεδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες για αύριο Δευτέρα 31 Ιουλίου οι επισκέψεις του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Χαρδαλιά,  σε Πετσάλι Ιωαννίνων, Άραξο και Ανδραβίδα.

Μετά τις έντονες διεργασίες των τελευταίων εικοσιτετραώρων, ο υφυπουργός Άμυνας προβάλλει ως το απόλυτο φαβορί για το χρίσμα της ΝΔ για την Περιφέρεια Αττικής. Η επίσημη ανακοίνωση δεν αποκλείεται να γίνει εντός της αυριανής ημέρας, ενώ την Τρίτη ενδεχομένως να ακολουθήσει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, ο οποίος θα επιστρέψει από την επίσκεψή του στην Κύπρο.

Ο επαναπρογραμματισμός των επιθεωρήσεων και αξιολογήσεων των μέτρων ασφαλείας και πυρασφαλείας σε σχηματισμούς και μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων αναμένεται να ανακοινωθεί αύριο.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο κ. Χαρδαλιάς είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκο. Σε εκείνη τη συνάντηση φαίνεται πως έκλεισε και η υποψηφιότητα για την περιφέρεια.

Να θυμίσουμε ότι μετά την ενόχληση που προκάλεσε στο κυβερνών κόμμα  και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο χορός του νυν περιφερειάρχη, Γιώργο Πατούλη, σε εκδήλωση στο Ζάππειο, εν μέσω πυρκαγιών, πηγές της ΝΔ διεμήνυαν πως «όλα είναι ανοιχτά».

Υπήρξαν μάλιστα πληροφορίες για διερευνητική συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου. Ο τελευταίος έδωσε σήμερα τέλος στα σενάρια, ανακοινώνοντας επισήμως ότι θέτει εκ νέου υποψηφιότητα στον δήμο, στον οποίο εξελέγη για δεύτερη φορά το 2019 με το εντυπωσιακό 80%.

Να σημειωθεί πάντως ότι υπήρχαν φωνές στην Πειραιώς που καλούσαν τον πρωθυπουργό να μην άρει τη στήριξή του στον Γιώργο Πατούλη, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος διάσπασης της Νέας Δημοκρατίας σε περίπτωση που ο νυν περιφερειάρχης θέσει υποψηφιότητα ως ανεξάρτητος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό