24.9 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ν. Κακλαμάνης στο Ναυτεμπορική TV: Την άνοιξη του 2023 οι εκλογές

Ειδήσεις Ελλάδα

Την άνοιξη του 2023 εκτιμά ότι θα γίνουν οι εκλογές ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος μίλησε στην εκπομπή 7-10 της τηλεόρασης της Ναυτεμπορικής.

Ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι κατά την εκτίμησή του η δεύτερη Κυριακή των εκλογών, εάν και εφόσον δεν προκύψει κυβέρνηση από την πρώτη που θα είναι στο τέλος Μαρτίου, θα γίνει λίγο μετά το Πάσχα του 2023.

Για το θέμα των υποκλοπών τόνισε ότι προσωπικά έχει διαφοροποιηθεί με τη θέση της κυβέρνησης, ειδικά για το απόρρητο, ωστόσο, όπως επεσήμανε, η κατηγορία της αντιπολίτευσης και του Αλέξη Τσίπρα ότι ενορχηστρωτής των παρακολουθήσεων είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αβάσιμη.

Για το θέμα της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, ο αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι παρότι η αντιπολίτευση προεξοφλούσε τη μη παρουσία του Γρηγόρη Δημητριάδη, εκείνος πήγε στην επιτροπή και απάντησε σε όλες στις ερωτήσεις, χωρίς να επικαλεστεί το απόρρητο.

Ανέφερε ακόμη ότι το σχέδιο νόμου για τις παρακολουθήσεις είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, αν και όπως είπε, θα μπορούσε σε ένα δύο σημεία να ήταν τολμηρότερο.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής επεσήμανε ότι υπάρχει σκάνδαλο παρακολουθήσεων στη χώρα, ιδιαίτερα με τις υποκλοπές που έκαναν ιδιώτες μέσω του παράνομου λογισμικού. Παράλληλα τόνισε ότι το θέμα είναι προτεραιότητα για την ελληνική δικαιοσύνη και εκτίμησε ότι θα ενημερωθούμε για όλη αυτή την κατάσταση πριν η χώρα πάει σε εκλογές.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό