20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: «Τεχνική ποινή» στη Δικαιοσύνη – «Δεν έχει κάνει αυτά που πρέπει»

Ειδήσεις Ελλάδα

Πολλοί μπορεί να αναρωτηθούν τι δουλειά έχει μία μπάλα μπάσκετ μέσα στη Βουλή. Ακόμη κι όσοι δεν έχουν σουτάρει ποτέ τους ελεύθερες βολές, σαν αυτές  που έβαλε ο Αργύρης Καμπούρης τον Ιούνιο του 1987 στο Σ.Ε.Φ.  Αν βάλεις όμως μία μπάλα μπάσκετ πάνω σε ένα τραπεζάκι, πίσω από αυτό τοποθετήσεις δύο πολυθρόνες και πάνω σε αυτές κάτσουν ένας αθλητικογράφος και ένας πρόεδρος κόμματος, τότε μπορεί να έχεις μία πρωτότυπη συνέντευξη. Μία συνέντευξη, πλούσια σε τίτλους και σε επικαιρότητα.

Αυτό σκέφτηκε κι ο Βασίλης Σκουντής και πέταξε την μπάλα στον Νίκο Ανδρουλάκη. Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ πήρε την ασίστ κι εξομολογήθηκε στον μπασκετικό του ομοϊδεάτη και δημοσιογράφο προσωπικές του στιγμές.

Στιγμές που έχει συνδέσει με τη φιλμογραφία της ζωής του. Μίλησε για την περιπέτεια με το πόδι του και τον γιο του που, σε αντίθεση με τον ίδιο, είναι Ολυμπιακός, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και πολλά άλλα. Ο Νίκος Ανδρουλάκης έδειξε να απόλαυσε τη συζήτηση που μεταδόθηκε από την τηλεόραση Creta τη Δευτέρα το βράδυ. Μία συνέντευξη που έκανε αίσθηση όταν η κουβέντα έφυγε από τον αθλητισμό και πήγε στην πολιτική. Εκεί, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ήταν λιτός, δωρικός κι άφησε σαφείς αιχμές για τη λειτουργία της δικαιοσύνης.

«Ένιωσα σαν να μπήκαν σπίτι μου»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αφού επεσήμανε πως όταν χρησιμοποιούν την επισύνδεση είναι σαν να μπαίνουν στο σπίτι σου, στη συνέχεια τόνισε χαρακτηριστικά «εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ που η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει κάνει αυτά που πρέπει»

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ  δήλωσε πως «έχει περάσει πάνω από 1,5 χρόνος και έμαθα προχθές πως η ελληνική δικαιοσύνη δεν έχει καλέσει τον ανιψιό του πρωθυπουργού. Δηλαδή απέπεμψε ο κ. Μητσοτάκης τον ανιψιό του για το σκάνδαλο των υποκλοπών και η δικαιοσύνη δεν τον έχει καλέσει. Έχει καλέσει μόνο θύματα. Το θέμα είναι να καλεί τα θύματα; Ή να καλεί ο Εισαγγελέας αυτούς οι οποίοι είχαν την ευθύνη της ΕΥΠ εκείνη την εποχή; Ανάρωτηθηκε.

«Η Δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτα».

Όσον αφορά το ψήφισμα του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ήταν λάβρος. Δήλωσε πως «παρακολουθείς τον Ανδρουλάκη, τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων έχεις το predator που είναι ένα πυρηνικό όπλο παρακολουθήσεων που μπορεί να καταστρέψει τον οποιονδήποτε άνθρωπο. Η δικαιοσύνη δεν κάνει τίποτα. Προσπαθείς να το συγκαλύψεις. Γίνεται η τραγωδία των Τεμπών. Σκοτώνονται 57 άνθρωποι. Πλειοψηφία νέων ανθρώπων. Είχαμε δώσει εμείς 54 εκατομμύρια λέει η Ε.Ε. για να έχετε τηλεδιοίκηση να σωθούν οι άνθρωποι κι εκεί συγκάλυψη; Βλέπουν μία χώρα, που μέσα σε δύο χρόνια σε δύο διαφορετικά ζητήματα, μία πολύ μεγάλη τραγωδία και ένα πολύ μεγάλο σκάνδαλο δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ζητάνε ευρωβουλευτές, πολιτικές ομάδες όλων των αποχρώσεων να πιέσουν την Ελλάδα να αλλάξει ρώτα»

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ μίλησε για τις ευρωπαϊκές αξίες και ανέφερε πως στην Ελλάδα κάποιοι τις καταπατούν. «Η Ευρώπη έχει κάποιες αξίες. Τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, στο κράτος δικαίου, στη διάκριση των αξιών». Δήλωσε αρχικά και συνέχισε τονίζοντας πως  «αν λοιπόν τις αξίες της Ευρώπης που είναι αξίες σημαντικές, που πρέπει να τις ακολουθήσει και ο υπόλοιπος κόσμος, στην Ελλάδα υπάρχουν κάποιοι που τις καταπατούν, τι θέλουν να κάνει το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο τα στραβά μάτια; Για να μην πληρώσει ο Γρηγόρης Δημητριάδης ή ο Καραμανλής; Όχι! Εγώ το λέω κι από την εκπομπή σας θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις να αποκαλυφθεί και το σκάνδαλο των υποκλοπών και πάνω από όλα να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι που δεν υπήρξε τηλεδιοικηση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό