16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ – Νιούκαστλ 2-3: «Διπλό» με υπογραφή Γκιμαράες και… αναρρίχηση

Ειδήσεις Ελλάδα

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπρούνο Γκιμαράες των δύο γκολ, η Νιούκαστλ υπέταξε την αξιόμαχη Νότιγχαμ Φόρεστ εκτός έδρας και πάτησε στην πρώτη επτάδα της Premier League. Σε δύσκολη θέση οι Ρεντς, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύ σημαντικό τρίποντο μπόρεσε να πάρει η Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε 3-2 της Νότιγχαμ Φόρεστ και την έβαλε σε μπελάδες. Απόλυτος MVP του ματς ο Μπρούνο Γκιμαράες που με δύο γκολ ανέβασε τους Magpies στην 7η θέση της Premier League, στην ισοβαθμία με τη Γουέστ Χαμ. Δύσκολα τα πράγματα για τους Ρεντς που θα μπορούσαν να πάρουν κάτι από το ματς, αλλά προς το παρόν παραμένουν μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και τη 18η Έβερτον.

Σε ένα τρελό πρώτο μέρος, ο Γκιμαράες άνοιξε το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με ωραίο τελείωμα και ο Ελάνγκα απάντησε στο 26′ στην αντεπίθεση. Η ομάδα του Χάου πήρε το προβάδισμα ξανά με τον Σερ στο 43′, ωστόσο η Φόρεστ βρήκε νέα απάντηση αυτή τη φορά με ωραίο σουτ του Χάντσον-Οντόι στις καθυστερήσεις. Στο 66′ ωστόσο, το πολύ ωραίο τελείωμα του Γκιμαράες λίγο έξω από την περιοχή έκανε τη διαφορά και χάρισε στη Νιούκαστλ τη νίκη, αφού οι Ρεντς δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν για τρίτη φορά στο παιχνίδι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό