25.2 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1: Την… ξέρανε, στην 2η σερί νίκη της με Νούνο Εσπιρίτο Σάντο []

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να «χτίσει» στη νίκη της απέναντι στην Άστον Βίλα και ηττήθηκε με 2-1 από την Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Σίτι Γκράουντ». Απογοητευτική εμφάνιση από την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ, η οποία κινδυνεύει να πέσει στην 9η θέση της Premier League μετά και την ολοκλήρωση της 20ης αγωνιστικής.

Ο ρυθμός στο παιχνίδι ήταν αρκετά… αργός, οι φάσεις ελάχιστες και άνετα κάποιος θα μπορούσε ακόμα και να… αποκοιμηθεί βλέποντας το ματς. Όπως συνέβη με τον πρώην ποδοσφαιριστή των δύο ομάδων, Τζεφ Γουάιτφουτ, με τον τηλεοπτικό φακό να αποδεικνύει πως δεν… πέρναγε πολύ καλά στο γήπεδο.

Από το 64ο λεπτό και έπειτα, όμως, όλα άλλαξαν. Ο Νίκολας Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ και ο αγώνας έγινε… ροντέο. Στο 78′, ο Ματ Τέρνερ έκανε λάθος πάσα και ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο έστρωσε στον Μάρκους Ράσφορντ, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Εντούτοις, παρά το γεγονός πως το μομέντουμ ήταν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν δεύτερο γκολ. Στο 82ο λεπτό και μετά από μία άψογα εκτελεσμένη αντεπίθεση, ο Άντονι Ελάνγκα «σέρβιρε» για τον Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ και εκείνος με ένα υπέροχο σουτ νίκησε τον Αντρέ Ονάνα για το 2-1 της Νότιγχαμ.

Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο κινδύνευσε να δεχθεί την ισοφάριση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο ο Τέρνερ πραγματοποίησε μία καταπληκτική επέμβαση στη «βολίδα» του Μπρούνο Φερνάντες, η οποία μάλιστα είχε αλλάξει και πορεία στη φάση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό