21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νόβακ Τζόκοβιτς: Η συγκινητική αφιέρωση στον Κόμπε Μπράιαντ | Ο ειδικός λόγος που έφτιαξε μπλούζα

Ειδήσεις Ελλάδα

Νόβακ Τζόκοβιτς: Σε μία συγκινητική κίνηση προχώρησε ο Σέρβος τενίστας μετά την κατάκτηση του 24ου Grand Slam της καριέρας του, μια και αφιέρωσε τον τίτλο στον Κόμπε Μπράιαντ.

Επιστροφή στον… θρόνο για τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κατέκτησε για 4η φορά το US Open και παράλληλα επέστρεψε στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Σέρβος τενίστας, τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/09) επικράτησε 3-0 σετ του Ντανίλ Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό και μετά το τέλος, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση.

Συγκεκριμένα, ο 36χρονος αθλητής, αφιέρωσε την κατάκτηση του αμερικάνικου Open στον Κόμπε Μπράιαντ. Ο Σέρβος στην τελετή απονομής εμφανίστηκε μ’ ένα μπλουζάκι, όπου υπήρχε μία φωτογραφία του με τον «Black Mamba», με τον οποίο πλέον τους συνδέει και ο αριθμός 24.

Ο αδικοχαμένος θρύλος του NBA φορούσε τη μπλούζα με τον συγκεκριμένο αριθμό στη μεγαλύτερη θητεία του στους Λος Άντζελες Λέικερς, ενώ από τα ξημερώματα της Δευτέρας (11/09), ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετράει 24 κατακτήσεις Grand Slam στην καριέρα του.

«Σκέφτηκα να φτιάξω αυτό το μπλουζάκι σε περίπτωση που κατακτήσω το τουρνουά. Ήταν πριν από περίπου επτά ημέρες. Δεν το είχα μοιραστεί με κανέναν μέχρι πριν από μερικές ημέρες όταν το ζήτησα από τους ανθρώπους μου να με βοηθήσουν με αυτό το μπλουζάκι. Με τον Κόμπι ήμασταν κοντά, ήταν καλός μου φίλος. Συζητούσαμε αρκετά για την νοοτροπία του νικητή όταν υπέφερα με τον τραυματισμό μου και προσπαθούσα να επανέλθω στην κορυφή του παιχνιδιού», ήταν τα πρώτα του λόγια σε ερώτηση για τη συγκεκριμένη του κίνηση.

Και συνέχισε: «Ήταν ένας από τους ανθρώπους που βασίστηκα περισσότερο. Ήταν πάντα εκεί για να μου δώσει τη συμβουλή του, για να με υποστηρίξει με τον πιο φιλικό τρόπο. Αυτό που συνέβη πριν λίγα χρόνια με το θάνατο το δικό του και της κόρης του με πλήγωσε βαθύτατα.

Σκέφτηκα ότι το Νο24 ήταν το νούμερο που φορούσε όταν έγινε θρύλος των Λέικερς και του Παγκόσμιου μπάσκετ. Έτσι σκέφτηκα ότι αυτή θα ήταν μια ωραία συμβολική κίνηση για να του αναγνωρίσω όσα είχε κάνει για εμένα», κατέληξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό