18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ντόρα Μακρυγιάννη: Η «καταγγελία» για τα social media βρήκε σύμφωνους τους followers της

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ντόρα Μακρυγιάννη είπε στο TikTok πως δεν αντέχει τις ανασκοπήσεις που βλέπει στα social media κάθε χρόνο και πολλοί πήραν το μέρος της ή το μέρος της Ιωάννας Ιωαννίδη γιατί δεν κατάλαβαν ποια από τις δύο μιλούσε.

Την Ντόρα Μακρυγιάννη τη γνωρίσαμε μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα» που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 2018 έως το 2020. Στη συνέχεια, συμμετείχε στη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι», ενώ πλέον την απολαμβάνουμε στη σειρά «Μετά τη φωτιά» στον ρόλο της Ιωάννας Ιωαννίδη.

https://www.instagram.com/p/C0SD4oXMJDv/«Ευχαριστούμε δεν θα πάρουμε»

Η ηθοποιός πέρα από αυτά είναι αρκετά ενεργή και στα social media της και ειδικά στο TikTok που δημοσιεύει διάφορα χιουμοριστικά βίντεο από την ώρα των γυρισμάτων, με τον γάτο της τον Τίμο αλλά και βίντεο που εκφράζει τις απόψεις της για διάφορα θέματα. Να καλή ώρα, όπως το βίντεο που δημοσίευσε για τις ανασκοπήσεις που οι περισσότεροι «τρέχουν» να κάνουν κάθε Χριστούγεννα με φωτογραφίες και βίντεο από διάφορες στιγμές χαράς γι’ αυτούς από την χρονιά που πέρασε.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη ανέφερε στο συγκεκριμένο βίντεο χαρακτηριστικά: «Και ήρθε πάλι αυτή η εποχή που ξαναβγήκε το trend στην επιφάνεια με το να χαιρετάμε το 2023, με όλες τις στιγμές που ζήσαμε και βλέπεις εξόδους, χαρές, πάρτι, ποτά, γέλια, αμάξια, ανέμελες στιγμές…Αν δεν μπορείς να ταυτιστείς μείνε σε αυτό το βίντεο. Αν νιώθεις κι εσύ ότι το 2023 ήρθε σαν τυφώνας στη ζωή σου, κι εσύ προσπαθούσες απλά να πιαστείς από ένα ξυλαράκι για να μπορέσεις όλο αυτό να το αντιμετωπίσεις μπορείς να ταυτιστείς μαζί μου και με αυτό το βίντεο. Εάν για να θυμηθείς τι πρωτοέγινε αυτό το 2023 πρέπει να μπεις στο ημερολόγιο για να δεις τι πέρασες κι εσύ κι αυτή η έρμη ψυχούλα που ακόμα στέκει ζωντανή στο χειροκρότημα του τέλους του 2023 μπορείς να ταυτιστείς πάλι μαζί μου. Επίσης δεν έχω καμία ψυχραιμία να μπαίνω στο άλμπουμ και να ψάχνω για τουλάχιστον 3 ώρες να βρω και να ενώσω κομμάτια για να κάνω ένα βιντεάκι. Το μόνο που θέλω είναι να πω “24 (σ.σ έλα) σε παρακαλώ”».

Βλέποντας αυτό το βίντεο πολλοί από τους followers της αρχικά σκέφτηκαν πως η ηθοποιός μιλάει σαν την ηρωίδα που υποδύεται στο «Μετά τη Φωτιά», την Ιωάννα, η οποία έχει περάσει τα πάνδεινα από τον κακοποιητικό σύζυγό της. Όμως, οι πιο πολλοί συμφώνησαν μαζί της πως το 2023 δεν ήταν και γι’ αυτούς μια καλή χρονιά και πως η τόση χαρά στα social media, ίσως είναι πλαστή για τα likes.

Άλλωστε, οι ανασκοπήσεις που βλέπουμε κάθε χρόνο στα social media είναι όντως όπως τις περιέγραψε η ηθοποιός με μπόλικη χαρά, τραγούδια viral να ακούγονται στο background και επεξεργασίες άκρως επαγγελματικές στα καρέ που επιλέγονται. Κάπως έτσι, ακόμα κι αν κάποιος δεν έχει σκεφτεί τι έζησε μέσα στη χρονιά, βλέποντας τις ανασκοπήσεις όλων στα social media μπαίνει στη διαδικασία να συγκρίνει τη χρονιά του με των άλλων σε σημείο που να αισθάνεται και μελαγχολικά αν η δική του ζωή δεν είχε τόσα γλέντια και χαρές. Επομένως, δεν έχει κι άδικο η ηθοποιός με το χιουμοριστικό και κάπως «καταγγελτικό» βίντεο που έκανε.

Βέβαια, στον αντίλογο θα έλεγε κανείς πως στην ανασκόπηση μιας ολόκληρης χρονιάς δεν θα έπρεπε κανείς να στέκεται στις άσχημες στιγμές που πέρασε αλλά στις όμορφες και στα όσα πέτυχε, έτσι ώστε να συνεχίσει να προχωράει μπροστά.

Όπως και να ‘χει ο καθένας στα social media του μπορεί να δημοσιεύει ό,τι θέλει.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό