19 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ντυμένος γαμπρός στην τελευταία του κατοικία ο 29χρονος αστυνομικός Χρήστος Κουρουνιώτης- “Λύγισε” στον επικήδειο ο Μητροπολίτης- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε στην Πάτρα η κηδεία του αστυνομικού Χρήστου Κουρουνιώτη. Ο 29χρονος Πατρνός αστυνομικός έχασε τη ζωή του στη διάρκεια καταδίωξης στην Αθηνών – Κορίνθου, τα ξημερώματα της Δευτέρας, στον Ασπόπυργο.

Οικογένεια, συγγενείς φίλοι και συνάδελφοι τον αποχαιρέτησαν συντετριμμένοι. Παρών ήταν και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γ. Οικονόμου.

To λευκό φέρετρο σκέπαζε η γαλανόλευκη. Ο νεαρός αστυνομικός ήταν ντυμένος γαμπρός και στην εκκλησία υπήρχαν κουφέτα. 

Δίπλα στην οικογένεια βρέθηκε και ο Μητροπολίτης Πατρών κκ Χρυσόστομος, ο οποίος κατά τη διάρκεια του  επικήδειου  λόγου του δεν άντεξε, η φωνή του έσπασε και “λύγισε”.

 Παρόντες ήταν επίσης ο  Γ.Γ. Δημόσιας Τάξης Μάνος Λογοθέτης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, ο Στράτος Μαυροειδάκος Πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο χαμό του νεαρού ένστολου. Ο αδελφός του, είναι επίσης αστυνομικός και υπηρετεί στα ΜΑΤ στην Πάτρα. Όπως λέει «δεν υπάρχει δικαίωση».

Σπαρακτικά είναι τα λόγια του πατέρα του «ασχολήθηκαν με την αστυνομία, γιατί δεν υπήρχε δουλειά στην Πάτρα. Πήγε ο ένας, μετά ήρθε και ο άλλος. Καλύτερα να μου κόβονταν τα χέρια, να μην τον άφηνα να πάει. Αντίρρηση δεν είχα, φόβο είχα». Ο πρωτότοκος γιος του ήταν εκείνος που ενημέρωσε τους γονείς για τον θάνατο του αδελφού του.

 Χθες, συνελήφθη 17χρονος ρομά για την θανάσιμη καταδίωξη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό