16.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

«Ντροπή αυτά που λέτε, αξίζαμε να περάσουμε στον τελικό»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, έκανε μερικές δηλώσεις οι οποίες εκ νέου σήκωσαν «θύελλα» αντιδράσεων, με τα σχόλιά του να απευθύνονται εκ νέου κατά των δημοσιογράφων και των media! Οι «κόκκινοι διάβολοι» βίωσαν ένα εξαιρετικά δύσκολο βράδυ Κυριακής (21/04).

Η Γιουνάιτεντ βρέθηκε με 3-0 μπροστά στο σκορ στα ημιτελικά του FA Cup απέναντι στην Κόβεντρι, αλλά είδε τον σύλλογο της 2ης κατηγορίας της Αγγλίας να πετυχαίνει 3 γκολ και να στέλνει το ζευγάρι στα ημιτελικά. Η Κόβεντρι έπαιξε καταπληκτικά στη διαδικασία της παράτασης και σκόραρε στο 120+1′, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, για μόλις μερικά… χιλιοστά!

Στη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι η Κόβεντρι «λύγισε» και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, με τους οπαδούς της ομάδας να είναι έξαλλοι με την εμφάνιση της ομάδας τους και τους Άγγλους δημοσιογράφους να υποστηρίζουν πως «οι παίκτες θα έπρεπε να ντρέπονταν που πανηγυρίζουν μία τέτοια νίκη», δεδομένου του αντιπάλου και του πώς εξελίχθηκε το ματς μετά το 3-0.

Έτσι, ο Έρικ Τεν Χαγκ στράφηκε ξανά κατά των δημοσιογράφων και ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η αντίδραση, τα σχόλια μετά το παιχνίδι με την Κόβεντρι… ήταν ντροπή αυτά που λέτε. Ήταν ντροπιαστικό από εσάς. Είναι τα σχόλια. Το ποδόσφαιρο στο κορυφαίο επίπεδο έχει να κάνει με τα αποτελέσματα που φέρνεις. Καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό και το αξίζαμε όχι μόνο από αυτήν την αναμέτρηση, αλλά και από τις υπόλοιπες (που δώσαμε)».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό