19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Ντου» οπαδών στο ξενοδοχείο της εθνικής Αλγερίας μετά τον αποκλεισμό στο Copa Africa

Ειδήσεις Ελλάδα

Η εθνική ομάδα της Αλγερίας γνώρισε τον αποκλεισμό από την Μαυριτανία στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με την ήττα 1-0, γεγονός που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των οπαδών.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της χώρας, Γουαλίντ Σάντι πλησίασε τις κερκίδες για να μιλήσει με τους οπαδούς και να ακούσει τα παράπονα τους.

Οι εξαγριωμένοι φίλοι της ομάδας, βέβαια, δεν αρκέστηκαν στη σχετική συνομιλία και περίμεναν την αποστολή έξω από το ξενοδοχείο που διέμεναν για να ζητήσουν εξηγήσεις για αυτήν την μεγάλη αποτυχία, αλλά και την παραίτηση του προπονητή της εθνικής Αλγερίας, Ντζαμέλ Μπελμάντι. Μάλιστα, παρά τα μέτρα ασφαλείας, μερίδα οπαδών επιχείρησε να εισβάλλει στο κτίριο. Ένας κατάφερε να μπει μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ, ένας άλλος απωθήθηκε από τους στρατιώτες που το φρουρούσαν.

Μάλιστα, τα Μέσα της χώρας αναφέρουν ότι ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αλγερίας ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα ότι παραιτείται από το πόστο του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ, υπάρχουν δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι οι Σοφιάν Φεγκουλί, Ριγιάντ Μαχρέζ και Ισλάμ Σλιμανί αναμένεται να αποσυρθούν.

Μένει να φανεί εάν τα ρεπορτάζ της χώρας ισχύουν και σε πόσο καιρό θα ηρεμίσουν τα «πνεύματα» στις τάξεις της εθνικής Αλγερίας, μετά τον οδυνηρό αυτόν αποκλεισμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό